Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem KYK yurt sonuçları sorgulama ekranı 2022: KYK yurt sonuçları ne zaman, hangi gün açıklanacak? KYK yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
        1

        KYK yurtlarının açılış tarihi merak edilirken sonuçların belli olacağı tarih araştırılıyor. Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun yurt başvuru işlemlerinin alınmasının ardından KYK yurt sonuçlarının açıklanacağı tarih adayların gündeminde yer alıyor. Peki, e-Devlet üzerinden duyurulacak KYK yurt sonuçları ne zaman açıklanır? İşte detaylar...

        2

        KYK YURT BAŞVURULARI SONA ERDİ!

        24 Ağustos Çarşamba günü başlayan KYK yurt başvuruları 28 Ağustos 2022 tarihinde saat 23:59'da sona erdi.

        3

        KYK YURT BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

        Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yurt başvurularının 24 ile 28 Ağustos günleri arasında yapılacağını duyurdu. KYK yurt sonuçlarının açıklanacağı tarih hakkında resmi bir açıklama bulunmuyor.

        4

        KYK BURS BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

        2022-2023 eğitim dönemi için kredi ve burs başvurularının, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi ekim ayında yapılması bekleniyor.

        5

        KYK ve burs başvuru tarihleri Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) sitesinde duyurulacak. Konuya ilişkin detaylar geldikçe ve kesin tarih belli olunca haberimizde yer vereceğiz.

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ