Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Lady Gaga: Aylarca süren tecavüz sonrası hamile kaldım - Magazin haberleri
        1

        Son olarak köpeklerinin kaçırılmasıyla zor günler geçiren Lady Gaga, gençlik yıllarında yaşadığı en büyük travmayı anlattı. Daha önce 19 yaşındayken bir yapımcı tarafından defalarca kez tecavüze uğradığını söyleyen şarkıcıdan konuyla ilgili yeni açıklamalar geldi.

        2

        Prens Harry ve Oprah Winfrey'in beraber hazırladığı "The Me You Can't See" (Göremediğin Ben) isimli programın ilk konuğu olan Gaga, yaşadığı istismar sonrası kötü günlerini anlattı.

        3

        "YOLDA BIRAKTI"

        Aylarca aynı kişi tarafından istismar edildiğini söyleyen 35 yaşındaki şarkıcı, "Sürekli kustuğum ve rahatsız olduğum için hamile halimle beni ailemin evinin yolunda bıraktı" ifadelerini kullandı.

        4

        "DONDUM KALDIM"

        Gaga, daha sonra sözlerini şu şekilde sürdürdü:

        19 yaşındaydım ve sektörün içindeydim. Bir yapımcı bana 'Kıyafetlerini çıkar' dedi. 'Hayır' dedim ve gittim. Onlar bana, tüm müzik kayıtlarımı yakacaklarını söylediler ve durmadılar. Bana sormayı bırakmadı ve ben dondum kaldım. Hatırlayamıyorum.

        5

        "SİSTEM ÇOK TEHLİKELİ!"

        Ağlayarak yaşadıklarını anlatan ve müzik yapımcısının ismini vermeyeceğini söyleyen Lady Gaga, "MeToo hareketini anlıyorum. İnsanların anlatarak rahatladığını anlıyorum ama ben öyle değilim. Ben bu insanla asla karşı karşıya gelmek istemiyorum. Sistem çok istismarcı ve tehlikeli!" dedi.

        6

        "AYLARCA KİLİTLİ KALDIM"

        7

        "TRAVMAYI ATLATAMADIM"

        Ünlü yıldız, daha önce Oprah Winfrey'ye verdiği röportajda olay sonrası akıl sağlığından ayrıntılı olarak bahsetmişti. Lady Gaga, "Tecavüze uğrama ve bu travmayı atlatamama sonucu TSSB'da (Travma Sonrası Stres Bozukluğu) yaşadım" diye konuşmuştu.

        8

        "DUYGUSAL ACIYI HİSSETMEYE BAŞLADIM"

        Gaga, "Birdenbire yıldız oldum ve otel odasından garajdaki limuzine oradan da sahneye giderek dünyayı dolaşıyordum ve bu durumla hiç ilgilenmedim. Sonra bir gün tüm vücudumda aniden tecavüze uğradıktan sonra hissettiğim hastalığa benzer o inanılmaz yoğun duygusal acıyı hissetmeye başladım" ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ