Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Loris Karius eleştirilen goller için topu suçladı! - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş'a geçen sezon kiralık olarak iki yıllığına katılan Loris Karius, İngiltere'de yayın yapan The Guardian'a açıklamalar yaptı. Karius'un açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

        2

        "Şu an için Beşiktaş'taki maçlarıma odaklanmış durumdayım; sonrasını göreceğiz," diyen Karius, "Burada geçirdiğim zamandan keyif aldım"

        3

        "Elbette İngiltere'de daha fazla spot ışığının altında oynuyorsunuz; ama her ne kadar şu an bazı problemler olsa da Beşiktaş oynamak için iyi bir kulüp. Geçen yıl benim için kolay olmadı; fakat genel olarak oldukça iyi bir ilk sezondu"

        4

        "Liverpool ile hala sözleşmem var; belki yine Liverpool'da oynarım. Ama bu konu hakkında şimdiden bir şey söylemem zor. Liverpool olmazsa, başka bir saygın takımda oynayacağım, o yüzden endişelenmiyorum"

        5

        REAL MADRID - LIVERPOOL MAÇIYLA İLGİLİ...

        "O maç üzerine artık düşünmüyorum. Çok uzun zaman önceydi, neredeyse iki sezon geçti. O maç içinde kötü bir sakatlık geçirmiştim"

        6

        "Ama kimse bunun üstüne konuşmamıştı. İnsanlar istediklerini söyleyebilir, artık beni ilgilendirmiyor"

        7

        LIVERPOOL'UN DEVLER LİGİ ZAFERİ

        "Kaleci antrenörü ve bazı oyuncularla hâlâ iletişim hâlindeyim. Bence bu sezon için yine iyi bir şansları var"

        8

        "Liverpool'un savunması geçtiğimiz sezon çok gelişti, bu yüzden artık çok nadiren gol yiyorlar. Her kaleci bu savunmanın arkasında kendisini rahat hisseder; ama aynı zamanda Adrian da iyi bir iş çıkarıyor"

        9

        "Ben Liverpool'dayken de savunmamız sağlamdı; ancak şu an başka bir seviyede, tüm takım çok gelişti. Oyuncular ne kadar süre birlikte olursa, birbirlerine olan uyumları da o kadar gelişiyor"