Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Madonna burcu yüzünden David Guetta'yı reddetti - Magazin haberleri
        1

        Grammy ödüllü DJ ve müzik prodüktörü David Guetta, katıldığı bir YouTube programında Madonna ile ilgili ilginç bir açıklamada bulundu.

        2

        52 yaşındaki müzisyen, Amerikalı pop yıldızı Madonna ile tanışma hikayelerinden bahsederek şarkıcının yeni albüm çalışmasını kendisinin burcundan dolayı kabul etmediğini dile getirdi.

        3

        "GELECEK ALBÜMÜNÜ BENİM YAPMAMI İSTEDİ"

        David Guetta, konuyu şu şekilde anlattı:

        2009’da Madonna’nın Revolver şarkısının remiksini yaptım ve bununla Grammy kazandım. Ödülün ardından Madonna, beni aradı ve remikse bayıldığını söyleyerek gelecek albümünü benim yapmamı istedi.

        4

        Buluşma günlerini de anlatan Guetta, "Öğle yemeğine gittim. Her şeyden konuştuk, müzikten, nasıl bir albüm yapmak istediğinden... Çok hoştu. Sadece o ve ben vardık. Çok sakin ve cooldu. Yemeğimizi yedik. Sonra olanlar oldu" ifadelerini kullandı.

        5

        "BANA BURCUMU SORDU"

        Ünlü DJ, "Bana burcumu sordu" diyerek sözlerini şu şekilde sürdürdü:

        Akrep burcu olduğumu söyledim. Aniden yüzü değişti ve bana "Üzgünüm, birlikte çalışamayacağız. Seni tanımak güzeldi. Hoşça kal" dedi.

        6

        16 Ağustos 1958 yılında dünyaya gelen Madonna'nın burcu ise Aslan.

        7

        AKREP BURCU ÖZELLİKLERİ

        Akrep burcunda doğanlar tutkulu, iddialı, kararlı ve mükemmel bir liderdir. Akrep burcu sahtekarlıktan nefret eder, çok kıskanç ve şüpheci olduğu durumlar normalden fazladır. Bu nedenle farklı insan davranışlarına daha kolay uyum sağlamayı öğrenmelidir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ