Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Alışveriş 'Mağazaları yaşam alanına çeviriyoruz' - Alışveriş Haberleri

        Müşteri deneyimi odaklı yeni nesil mağaza dönüşümü başlatan Arçelik’in Akmerkez mağazası yeni konseptiyle açıldı. Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi M. Koç’un açılışını yaptığı Akmerkez’deki yeni konsept mağaza, ürün çeşidi ve hizmetleriyle müşteri deneyimini farklılaştırmayı hedefliyor.

        Gazete Habertürk'ün haberine göre, Akmerkez’de 25 yıl önce faaliyete geçen ilk alışveriş merkezi (AVM) mağazası İzmir Asmaçatı ve İstanbul İstinye Park mağazalarının ardından Arçelik bayii Songül Toprak Özsan tarafından açılmıştı. Açılışta konuşan Arçelik AŞ CEO’su Hakan Bulgurlu, dijital dönüşümün perakende sektörünü de dönüştürdüğüne vurgu yaptı.

        Bulgurlu “Tüketiciler yenilikçi alışveriş deneyimleri arıyor. Biz de kişisel deneyimi önceliklendirerek mağazalarımızı salt alışveriş mekânları olmaktan çıkarıp katma değerli yaşam alanlarına çeviriyoruz” dedi.

        ‘KÖKLÜ BAYİ AĞIMIZ VAR’

        63 yıllık geçmişe sahip Arçelik’in köklü bayi ağına dikkati çeken Bulgurlu, “Türkiye’de 10’uncu kez üst üste Lovemark seçilen tek marka olmak büyük bir sorumluluk. Arçelik’in tüketicisiyle kurduğu bu eşsiz bağda ülkenin dört yanındaki çalışkan, güvenilir bayi ve servislerimizin çok önemli bir rolü var. İleri teknolojinin insan faktörüyle doğru noktada buluşması bizim için kritik. Müşteri deneyimi odaklı yeni konseptimizi hem bayilerimiz hem de yeni mağazalarımız aracılığıyla yaymaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

        Akıllı ekranla deneyim yaşatacak

        Akmerkez mağazasında, Arçelik ürünlerinin yanı sıra cep telefonu, tablet, dijital oyuncaklar gibi elektronik ürünler de bulunuyor. Müşteriler, akıllı ekran sayesinde mağazada olmayan ürünleri bire bir boyutlarda interaktif olarak inceleyebiliyor. Ürünlerin bire bir deneyimlenebileceği mağazada, pişirme alanında şeflerle özel etkinlikler düzenlenecek, saç tasarım alanındaki bakım ürünleri kuaförler eşliğinde test edilebilecek.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ