Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin HT MASA ekibi İrem Derici ile eşi Rıza Esendemir'in boşanma haberlerini masaya yatırdı

        HT MASA ekibi bu hafta İrem Derici ile eşi Rıza Esendemir’in boşanacağı yönündeki haberleri, Berrak Tüzünataç-Birkan Sokullu aşkını, Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu’nun evlilik planını ve Sertab Erener’in evlatlık alacağı yönündeki iddiaları masaya yatırdı.

        ‘İrem Derici’nin böyle ucuz reklama ihtiyacı yok’

        Şarkıcı İrem Derici’nin eşi Rıza Esendemir’i Instagram’da takip etmeyi bırakmasıyla boşanacağı yönündeki haberler ayyuka çıktı. İrem Derici’nin çıkacak albümünün reklamını yaptığı da iddia ediliyor. Ne diyorsunuz?

        ESİN ÖVET: Albüm öncesi reklam olduğu konuşuluyor. Çok demode ve klasik magazin hareketi ki bence İrem’in sesine ve şarkılarına bakarsak hiç ihtiyacı yok. Kendisine akıl veren ve ikna eden kişiyi acilen hayatından çıkarsın derim çünkü bu durum ona zarar verir. Çünkü güven kuşu bir kere uçtu mu geçmiş olsun. Akıllara hep bu gelir.

        KADİR KAYMAKÇI: İrem Derici yeni çıkacak albümü için bu kadar entrikayı ‘dantel’ gibi işleyip medyaya servis ettiyse vallahi bravo! Kelimenin tam anlamıyla a‘Rıza’ şov olmuş.

        OBEN BUDAK: Reklam için öyle şeyler yapılıyor ki artık neyin doğru, neyin yanlış olduğunu anlamak ilk bakışta biraz zor. İrem Derici de piyasada yeni olmasına rağmen bu yolu mu seçti bunu ben de merak ettim. Bir insan evliliğini böyle bir amaç için kullanmaz gibi geliyor bana.

        REŞAT BALCIOĞLU: İrem Derici ‘Kalbimin Tek Sahibine’ dedi ve bütün kalpleri fethetti. Derici’nin özel hayatını reklam malzemesi yapacağını düşünmüyorum. Zira bu satırları yazarken İrem Hanım, Rıza Bey’le buzları eritmişti. Her evlilikte küskünlükler, dargınlıklar olur. Anlık bir öfke patlaması yaşadıklarını düşünüyorum, umarım tekrarı ve daha ileri bir boyutu olmaz bu kavganın.

        TAYFUN TOPAL: Instagram insan hayatında ciddi bir yer kaplıyor artık. Reşat gibi ben de İrem’in reklam yapacağını düşünmüyorum. Hem ayrıca birçok insanın aksine İrem-Rıza çiftinin sevimli bir çift olduğu kanaatindeyim.

        BÜLENT İPEK: İyi bir reklamcının kızı olan İrem Derici’nin böyle ucuz reklama meylettiğine inanmıyorum. HT Magazin o haberi yaptıktan sonra bir haftadır İrem Derici konuşuluyor ancak ısrarla bir açıklama yapmadı. İşte reklam söylentileri bu yüzden çıkıyor. İletişim çağında iletişimsizliği üzerinden kendini konuşturması da bir iletişim başarısı olabilir. Sonuçta bir hafta içinde ne diyeceği en çok merak edilen isim haline geldi.

        ‘İki çapkını bir aşk buluşturdu’

        BERRAK Tüzünataç’ın Birkan Sokullu ile yakalanması bu haftanın en çok dikkat çeken olaylarından biri oldu. Bu ilişkinin geleceği var mı sizce?

        E.Ö.: Ben ikisini çok yakıştırdım. İkisi de farklı insanlarla oldu ama yapamadılar. Belki birbirleri için gerçekten en doğru ikili.

        K.K.: Berrak bekâr, Birkan bekâr. İlişkilerinin ömrü ne kadar olur, onu Allah bilir! Sonuçta Birkan’ın büyük aşkla başlayan evliliği bile bir yıl sürdü. Aşk hep ele avuca sığmayan bir duyguydu ama 21. yüzyılda iyice zıvanadan çıktı! Değil yıllar aylar artık saatlik aşklar yaşanıyor.

        R.B.: Huylu huyundan vazgeçmez. İki cambaz bir ipte oynamaz derler. Burada da iki çapkını bir aşk buluşturmuş. Berrak Hanım çapkın ve çok güzel bir kız. Gönlüne göre yaşıyor. Bu aşkın da çok uzun sürmeyeceğini düşünüyorum.

        O.B.: Günümüzde hiçbir ilişkinin ömrü uzun olmuyor, bu yüzden ikilinin günahını almamak gerekiyor. Hızlı tüketim hayatımızın her yönünü kapsamış ki buna artık ilişkiler de dahil.

        T.T.: Berrak kiminle otursa yanındaki sevgilisi diye yazılıp çiziliyor. Berrak’ı ilk kez biriyle bu kadar yakın ve mutlu görüyorum. Allah mutlu etsin.

        ‘Bu ilişkinin evliliğe doğru gittiği belliydi’

        Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu evlilik yolunda ilerliyor! Çiftin bu yaz nikâh masasına oturacağı ve düğün için mekân baktığı öğrenildi. Mutlu mesut yaşayabilirler mi?

        E.Ö.: İkilinin birlikte olduğunu duyduğum an evleneceklerini söylemiştim. Evlensinler zaten, hiç yazı bile beklemesinler bence.

        K.K.: Olur neden olmasın! Belki de seneye bu zamanlar bebeklerini konuşuyor oluruz kim bilir...

        O.B.: Bu ara o kadar çok evlenme kararı çıktı ki artık camiamızın hızına yetişemiyorum. Evlilik tarihini yaz mevsimine almışlar ama bu da çift için ekstra bir gerilim demek. Aylar boyu girecekleri stres umarım onları yaralamaz.

        R.B.: Görünen köy kılavuz istemez. Ünlü çiftin bu yıl nikâh masasına oturacağını daha önce söylemiştik. Umarım çok mutlu olurlar. Sinem çok güzel gelin olur, Kenan da çok yakışıklı bir damat. Allah mesut etsin ne diyelim.

        T.T.: Gidişat evleneceklerini gösteriyor. Evlendikleri takdirde mutlu olmamaları için hiçbir neden göremiyorum.

        B.İ.: Bir yıl önce muhabirimiz Nuri Altuntaş, onları ilk kez arabanın içinde çektiğinde, “Acele yorum yapmayalım ama el ele çıkarlarsa evlenirler” demiştim. Öyle de oldu, ilişkilerinin birinci yılında evlilik kararı aldılar ve evleniyorlar, mutlu da olurlar.

        'Evlat edinmek takdir edilecek bir hareket'

        Müzisyen Emre Kula ile sürpriz bir şekilde evlenen Sertab Erener’in evlat edineceği konuşuluyor...

        E.Ö.: E ne güzel herkes çocuk doğurmak zorunda değil ki. Bir adam bir kadını seviyorsa ve o kadının çocuğu olamıyorsa bunu kabul etmesi harika bir şey.

        O.B.: Evlat edinmek her zaman takdir ettiğim bir hareket. Evlat edinme genel olarak zenginlerin ya da ünlülerin yaptığı bir şey olmaktan çıksa keşke.

        R.B.: Sertab Erener çocuk doğurmak için geç kaldı ama çocuk sahibi olmak için henüz geç değil.

        B.İ.: O yaşlarda doğuran insanlar da var aslında ama belki doktoru tavsiye etmiyor ya da sağlığı elvermiyor. En iyisini yapmış, tebrikler Sertab.

        MASA'NIN ALTINDAKİLER

        Sunduğu evlilik programına çıkardığı nikâh memurunun aslında programın servis şoförü olduğu ortaya çıkan Zuhal Topal.

        Cihangir'de arkadaşlarıyla görüntülenince muhabirlere tepki gösterip arkadaşlarına serzenişte bulunan oyuncu Serra Yılmaz.

        MASA'NIN ÜSTÜNDEKİLER

        Bebek'te karşıdan karşıya geçmek isteyen yaşlı bir teyzenin koluna girip onu yolun karşısına geçiren oyuncu Gülcan Aslan.

        Uludağ'da verdiği konserde doğum günü olan bir hayranına kulağındaki küpeleri çıkartıp hediye eden Demet Akalın

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ