Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Kenan İmirzalıoğlu: Utanıyorum

        Kenan İmirzalıoğlu müstakbel eşi Sinem Kobal ile sürekli haber olmalarına isyan etti: Yuva kurmaya çalışırken, BBG evi gibi olduk. Utanıyorum.

        Mayıs’ta Cunda Adası’nda evleneceği Sinem Kobal’la geçen hafta nişanlanan Kenan İmirzalıoğlu gazetecilere içini döktü. Ünlü oyuncu sürekli haberlerinin yapılmasından duyduğu rahatsızlığı şöyle anlattı:

        “Şu an durumumuz Biri Bizi Gözetliyor Evi gibi oldu. Ülkenin onca sorunu varken bizimle ilgili yazılanları okurken utanıyorum. Arkadaşlar ben özel hayatımın bu kadar konuşulmasını istemiyorum. ‘Ailesi geldi’, ‘Kız istedi, yüzük aldılar’ gibi haberler olunca resmen kendimi ayıplıyorum. Bu sevgililik meselesi değil, bir aile kurmaya çalışıyoruz. Ne olur biraz saygı göstersin. Biraz mahremiyet! Biz de uzaydan gelmedik!”

        "ÖNCE SİNEM!"

        İmirzalıoğlu önceki gece aralarında Uğur Yücel, Olgun Şimşek gibi isimlerin de olduğu arkadaş grubuyla Levent’te bir mekanda eğlendi.

        Nişanlısı ile dans eden İmirzalıoğlu personele “Basını almayın” ricasında bulundu. Çıkışta görüntü vermemek için adeta etten duvar ördürdü. Önce nişanlısı Kobal’ın otomobile binmesini istedi.

        (MAKARON)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ