Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Bülent İpek: İmirzalıoğlu'nun fotoğrafı Türkiye'nin fotoğrafıdır

        HT MASA

        HT MASA ekibi bu hafta, Murat Boz-Aslı Enver aşkını, Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal çiftinin nişanlanmasını, Mahsun Kırmızıgül’ün dünya evine girmesini, ünlülerin yuva kurmaya yönelmelerini, Meryem Uzerli’nin ikinci bir tükenme sendromu yaşayıp yaşamayacağını ve HT Masa’nın magazin basınında taklitlerini yaratmasını masaya yatırdı.

        "Murat ve Aslı çifti 2016'nın yıldızı olur"

        Murat Boz-Aslı Enver aşkı bu haftaya damgasını vurdu. Bu ilişkiye şaşırdınız mı? İkilinin ilişkisi sosyal medyada büyük ilgi gördü. Siz Murat ve Aslı’yı birbirine yakıştırdınız mı?

        Esin Övet: Bu aşkı nedense pek beğendim. İkisini de çok yakıştırdım. Aslı çok tatlı biri. Kendinden emin ve mütevazı. Ben pop star sevgilisiyim edasında olacak biri değil. Ama tabii Murat’ın da o kadar pop starlığı kalmadı. Son yıllarda oyunculuk konusunda ilerliyor gibi. Şöyle güzel bir şarkı şart.

        Oben Budak: Gerçek bir film ikilisi gibi duruyorlar, sempatik tavırlı iki güzel insan. Bence yakışıyorlar.

        Reşat Balcıoğlu: Murat Boz pop müzik sanatçıları içerisinde çok düzgün bir çocuk. Pek çapkınlığını veya sansasyonel bir ilişkisini görmedik. İkisi birbirini sevmiş ve mutluluklarını kamuoyu önünde açıklamışlar. Birbirlerine çok yakışıyorlar.

        Kadir Kaymakçı: Bir ara aşkların başlaması da bitmesi de basın bülteniyle duyuruluyordu. Yıl artık 2016 ve devir sosyal medya devri; aşklar artık Instagram’da, Twitter’da bir ‘follow’la başlayıp ‘unfollow’la bitiyor. Murat Boz da ilişkisini kimseyi takip etmeye kıyamadığı Instagram hesabından Aslı’yı takip ederek açıkladı. Bu taze aşkın kârlısı kesinlikle Aslı Enver bence. Eski eşi Birkan Sokullu sürekli magazinden kaçan ve ilişkisini saklamayı tercih eden Berrak Tüzünataç’la beraber olurken Aslı, Murat Boz gibi çok daha popüler ve kendiyle barışık biriyle beraber. Birbirlerine de çok yakışıyorlar.

        Bülent İpek: Ben şaşırdım, şaka sandım, ama gerçek çıktı. Yılın sürpriz ilişkisi bence. Murat Boz, Eliz Sakuçoğlu’ndan ayrıldıktan sonra, Aslı Enver de Birkan Sokullu’dan boşandıktan sonra hayatlarında yeni bir sayfa açtılar. Murat Boz, hemen Instagram’daki takip listesini güncelledi. Aslı Enver, yeni dizisi ve yeni aşkıyla bambaşka bir döneme girdi. 2016’nın yıldızı olurlar.

        ‘Mahsun yakında baba olacak’

        Mahsun Kırmızıgül avukat sevgilisi Ece Binay’la Los Angeles’ta evlendi. Kırmızıgül, 5 bin dolarlık tektaşla evlenme teklif ederken, düğün fotoğraflarındaki gerginliği dikkatlerden kaçmadı...

        E.Ö.: Şükür evlendi. Yıllardır “Mahsun evlenecek, Mahsun evlenemeyecek” muhabbetinden de kurtulmuş olduk. Ama 5 bin dolarlık tektaşı biraz cimrilik olarak gördüm. Millet sevgilisine 100 bin dolardan başlayan tektaşlar alıyor.

        O.B.: Ben yüzüğe takıldım açıkçası, millet sevgililerinin parmağına yatlar katlar alınabilecek ölçülerde tektaş kondururken Mahsun Kırmızıgül biraz mütevazı mı davranmış yoksa cimri mi tam olarak bilemedim.

        B.İ.: Açıkçası asrın çapkını Mahsun Kırmızıgül’ü nikâh masasında görene kadar inanmamıştım evleneceğine. Gerginliği fotoğrafı çeken hayranının emrivakisi yüzündendir. Sonuçta davetlilere fotoğraf yasağı koymuş. Ece Hanım hamile olduğu için miydi o yasak bilmiyoruz tabii.

        R.B.: Mahsun’a eşi ile mutluluk diliyorum. Haklı çıktığım için ben de mutluyum. ‘Mahsun aradığı aşkı Ece Hanım’da buldu’ diye bu sayfalarda söylemiştim. Şimdi yine iddialıyım, Mahsun 22 yıl sonra yine babalığı tadacak. Yaş ilerledi, şöhret para pul bir yere kadar, mutlu olmak, geleceğe güvenle bakmak herkesin hakkı.

        ‘İmirzalıoğlu’nun fotoğrafı Türkiye’nin fotoğrafıdır’

        Kenan İmirzalıoğlu, yılbaşı gecesi evlenme teklif ettiği Sinem Kobal’ı hafta içi ailesinden istedi. Nişan merasimini nasıl buldunuz?

        E.Ö.: Klasik, olması gerektiği gibi. Her Türk ailesinin yaşadığı bir tören. Şaşırmadım, insanlar şöhret olunca her şeyi değişecek diye bir şey yok.

        R.B.: Kenan gelenek ve göreneklerimizi, Türk halkının duygularını davranışlarını çok işi bilen bir adam. Şan, şöhret ve paranın şımartamayacağı ender sanatçılarımızdan. Sinem Kobal da çok düzgün bir kız. İlişkilerinin başında iki ismin nikâh masasına oturacaklarını ilk söyleyen insanlardan birisiyim. Klasik bir köy düğünü yapacaklarını düşünüyorum.

        K.K.: Kenan klasikleri seviyor, uçlara kaçmayı pek sevmiyor belli ki. Yılbaşı gecesi evlenme teklifi de sıkça başvurulan bir klasiktir. Belli ki bu ‘geleneksel’ jestler Sinem’in kalbini çalmakta işe yaramış:)

        B.İ.: Kenan İmirzalıoğlu ve ailesinin kız istemek için gittikleri Sinem Apartmanı’nın önünde ellerinde çiçek ve çikolatayla kapı zilinden isim baktığı fotoğraf, Türkiye’nin fotoğrafıdır. Kenan yerli ve millidir. O yüzden seviliyor ve her projesi tutuyor.

        ‘Ünlülerin evliliği adeta bulaşıcı’

        Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal, Kıvanç Tatlıtuğ ve Berk Oktay’ın ardından Burcu Kara da evli oyuncular kervanına katıldı. Ünlülerdeki evlilik modasına ne diyorsunuz?

        E.Ö.: Maşallah ünlüler evleniyor, halk boşanıyor. Bir tuhaflık var bu işte ama hadi hayırlısı. Ünlülere bir evlilik hastalığı geldi.

        B.İ.: Evlilik aşkı değil ama şöhreti öldürüyordu eskiden. Ya da öyle inanılıyordu ve ünlüler evliliğe pek yanaşmazdı. Evlenen de gizli tutar veya imam nikâhıyla yetinirdi. Günümüzde artık aşkını ilan eden hatta evlenen ünlüler daha çok seviliyor hayranları tarafından. Ünlülerin evliliği adeta bulaşıcı. Birbirinden gören evleniyor. Hatta nikâh tarihini öne alıyor. 20 yıldır medyadayım ünlülerde böyle bir evlilik furyası hatırlamıyorum.

        O.B.: Aile kurmak yeniden trend haline geldi, Bu yüzden uzun ömürlü olmuyor ama herkes bir arayışta işte. Hayatından memnun olmayan, yalnızlık çeken evleniyor gibi gelmeye başladı bana.

        R.B.: Sanat dünyasındaki evliliklerin artması şaşırtıcı değil. Çapkınlık bir yere kadar. Yaş geldi geçiyor diye bakanlar artık kendi yuvasını doğru insanla kurmak istiyor. Bir de çocuk meselesi var, Tarkan da baba olmak için evlenecek. Bir insanın çocuk istemesi kadar doğal ne olabilir? Önümüzdeki yıl bu trendin artacağını düşünüyorum.

        ‘Yapımcı ve kanal yenilince Meryem de yenilmiş sayıldı’

        Gecenin Kraliçesi’nde reytinglerde istediği sonucu alamayan Meryem Uzerli, Instagram’dan “Bir kreatif süreç içindeyim. Bir hata yaptım ve şimdi bir deneyim yaşıyorum” şeklinde uzayıp giden bir açıklama yaptı. Akıllara ‘Meryem yine mi tükeniyor?’ sorusu geldi.

        E.Ö.: Ölü doğmuş bir proje. Ama bu proje sanıyorum Murat Yıldırım’a yaradı. Çünkü izleyenlerden hep ‘Murat Yıldırım ne kadar iyi bir oyuncuymuş’ cümlesini duyuyorum. Meryem’i ön plana çıkarmaya çalıştılar ama Murat daha çok fark edildi gibi geliyor bana bu projede.

        O.B.: İlk bölümlerini dörde bölüp izlerken son bölümleri on parçaya bölüp izler oldum. Dizide bir tıkanık söz konusu, bunu fark etmeyip üzülmemek mümkün değil.

        R.B.: Meryem kendisini tüketen ama sonra yeniden başlayan birisi. Tükenmişlik sendromunu sanat dünyasına kazandıran devrimci oyuncularımızdan biri. Meryem belki bu dizide beklentilerin altında kaldı ama ben bunun Meryem’den kaynaklandığını düşünmüyorum. Yapımcılar ve TV yöneticileri oyuncuyu öyle bir yerde konumlandırdı ki sanki diziyi tek başına çekiyor. Bütünlük sağlanamadı. Meryem Uzerli öyle bir iki proje ile bitecek bir isim değil, yaptı, yine yapar. Hatalarının farkında olduğunu söylüyor, artık yoğurdu üfleyerek yiyecek.

        K.K.: Burada Meryem’in tükenmesinden çok yazdığının içeriği daha mühim... Bir sürü oyuncunun olduğu ve sadece kendisi üzerinden reklam yapılan bir proje için hata demeye hakkı yok bence. En başından beri dizideki diğer oyunculara haksızlık edilirken bir de başrol oyuncusunun çıkıp buna hata demesi büyük hata. Bir proje senin üzerine kuruluyorsa kötü sonuca rağmen arkasında durmalısın. Bence Meryem’e verilen bu sonsuz kredi kendisine ağır geldi.

        B.İ.: Bu dizinin tutmamasının Meryem’le ilgisi yok. Tanıtımı onun üzerinden yaptıkları için fatura ona çıktı doğal olarak. Yapımcı ve kanal yenildiği için Meryem de yenilmiş sayıldı. Türkiye’de dizi işini bilirim diyen insan şeytanı güldürür. İyi proje iyi kadro yetmez. Seyircinin yıldan yıla değişen eğilimlerini yakalayabilmek gerek.

        ‘Başka masalara öncülük ettiğimiz için keyifliyiz’

        HT Masa’nın iki yılda magazin dünyasında bir ekol haline gelip taklitlerini yaratmasını konuşmasak olmaz... E.Ö.: Şükürler olsun ne güzel bir ekiple ne güzel bir masa oluşturmuşuz ki bizden sonra bir başka gazetede iki masa birden doğdu. Başka masalara öncülük ettiğimiz için keyifliyiz.

        O.B.: Örnekleri görmek güzel tabii de iki senedir hayata geçirilen bir projenin benzerinin üç senedir düşünülüyor olmasını savunmak, bana deli cesareti gibi geldi.

        R.B.: HT Masa, klasik magazin haberciliğinin dışına taşarak bir devrim gerçekleştirdi. Bizi takip etmeye devam etsinler ama taklit etmesinler, zira taklitler aslını yaşatır.

        K.K.: HT Masa iki yıl gibi kısa bir sürede magazin basınında gündeme damga vurdu. Meslektaşlarımızın peşimizden gelmesi beni mutlu eder. Sonuçta hayatın her alanında çok seslilik iyi bir şeydir.

        B.İ.: Rekabet iyidir. Mesleğe heyecan getirir. İnşallah bizim gibi istikrarlı devam ederler.

        MASA'NIN ALTINDAKİLER

        Trafik çevirmesine takılınca alkometreyi üflememek için her yolu deneyen, “Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz?” diyerek polise çıkışan Hatice.

        Duman konseri sonrası “Kaan Bey istediğiyle birlikte olur. Eğer onu çekerseniz sizi öldürürüz” diyerek muhabirleri tehdit eden Kaan Tangöze’nin işgüzar asistanları.

        MASA'NIN ÜSTÜNDEKİLER

        Minik Kalplerle Elele Derneği (MİKA-DER) tarafından yaptırılacak ‘Mika-Der Kapaklı Rehabilitasyon Merkezi’ne destek amacıyla bugün Kozyatağı Kültür Merkezi’nde konser verecek olan Ferhat Göçer.

        Show Tv’de yayınlandığı ilk günden beri 7’den 70’e herkesin sempatisini kazanmayı başararak reytinglerde zirveden inmeyen ve yüz bölümü geride bırakan Güldür Güldür Show ekibi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ