Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Dilberay: Şarkıcı olmasın diye kızımı çok büyük dövdüm

        Emre Saygı’nın Facebook’dan canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, sert mizacıyla dikkati çeken Dilberay oldu.

        "BENDEN ÇOK BÜYÜK BİR DAYAK YEDİ"

        Çocuklarının kendisi gibi şarkıcı olmaması için elinden geleni yaptığını belirten Dilberay, "Küçük kızım bir gün mutfakta benim türkümü söylüyordu. Ben de yanına gidip 'Kim söyledi' dedim. Mutlu olacağımı düşünerek 'Ben söyledim' yanıtını verdi. Benden çok büyük bir dayak yedi. Bu yüzden ilk defa bir çocuğuma vurdum. Ben çocuklarımın bu yola yönelmesini istemiyorum" şeklinde konuştu.

        "DAMARIMA BASMASINLAR"

        Sert micazıyla bilinen ünlü şarkıcı, "Normalde çok sakin birisiyim. İste canımı vereyim, ama damarıma basılınca insanların canını yakarım. Haksız yere kimseye bir şey yapmam. Yalan ve haksızlığa bir anda tepki veririm. Çünkü babam bana böyle gösterdi" dedi.

        "TALK SHOW YAPACAĞIM"

        İleride bir talk show yapmak istediğini açıklayan Dilberay, "Zamanında parmaklıklar arkasında program yapmak eşimin fikriydi. Format sahibi oydu. Ben artık talk Show yapmak istiyorum ama hangi programı yaparsam yapayım parmaklıklar arkasında formatı bu programların içerisinde olacak" dedi.

        "HER ÖĞÜNDE KAVURMA YERİM"

        Çok kalabalık bir aile olduklarını ve çoğu zaman bir araya geldiklerini belirten Dilberay, "Çocuklarım ve torunlarım bir araya geldiğimiz zaman bir inek kesiyorum. Herkes payını alıyor ve evde mangal yapıyoruz. Ben et olmadan yaşayamam zaten Sabah kahvaltı dahil tüm öğünlerde kavurma illa ki olacak. Eskiden geceleri kelle yemeden yatamazdım ama artık kilo vermek için yemiyorum" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ