Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hayko Cepkin İstanbul'dan kaçtı!
        1

        Şehrin gürültüsünden kaçıp kendini doğaya atan ünlü isimlere bir yenisi daha eklendi. Burak Hakkı da doğayla baş başa olmayı tercih etti.

        2

        Bir süredir hayatını Yunanistan'da sürdüren ve Komşu'da bir tiyatro oyununda oynayan yakışıklı oyuncu, hayalini kurduğu çiftliğe sonunda kavuştu. Hakkı, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesindeki Güneyli Köyü'nde satın aldığı 35 bin metrekarelik arsaya çiftlik kurdu.

        3

        Yaklaşık 300 bin dolarlık (1 milyon 100 bin lira) arsaya bir de villa inşa eden Hakkı, Saroz Körfezi'ndeki çiftliğinde sebze ve meyve üretimine de başladı.

        4

        HT Magazin'den Neziha Kartal'ın haberine göre; Candan Erçetin, Kıraç, İbrahim Çelikkol ve Kenan İmirzalıoğlu gibi isimler İstanbul’a yakın yerlerde kendilerine doğayla iç içe bir yaşam kurarken, Hayko Cepkin, Özgü Namal ve Yılmaz Erdoğan ise aradıkları huzuru Ege kıyılarında buldu.

        5

        Kıraç birçok insanın hayalini gerçeği dönüştürenlerden. Eşi ve kendisini ‘doğa âşığı’ olarak adlandıran ünlü şarkıcı, “Bizler doğanın parçası olmak zorundayız. Ancak doğayla beraber uygarlığa gidebiliriz.

        6

        Doğaya zarar verirsek kendi topuğumuza sıkmış oluruz. Çiftliğe geldiğimde yeniden doğmuş gibi oluyorum, nefes alıyorum” diyor. 2012’de Beykoz, Ali Bahadır Köyü’nde 13 dönümlük çiftlik alan ünlü müzisyen, SİT alanı olan bölgede inşaat yapılamadığından karavanda yaşıyor.

        7

        16 tavuk, 17 inek, 5 hindi, 8 tane ördeği olan, doğal ürün yetiştiren Kıraç, eşi Ayşe Şule Kıraç, oğlu Manas ve kızı Elif Iraz’la doğal hayatın keyfini sürüyor.

        8

        Köyceğiz’e hem plato kurmaya hem de yaşamaya gittiğini söyleyen Yılmaz Erdoğan, İstanbul’dan ayrılma kararını “Trafik başlı başına bir sebep değil mi? Köyceğiz’e gittiğimden beri otomobil kullanmayı yeniden keşfettim.

        9

        Meğer dünyanın en zevkli şeyiymiş” sözleriyle açıklıyor. Erdoğan 2014 yılında yerleştiği Muğla, Köyceğiz’de hem doğal hayatın tadını çıkarıyor, hem de projelerini gerçekleştiriyor. 2014’ten beri yaşadığı çiftliğini film platosu haline getiren Erdoğan, ‘Ekşi Elmalar’ ve ‘Tatlım Tatlım’ filmlerini burada çekti.

        13

        Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinin bir köyünde 3 dönüm arazi satın alan ünlü sanatçı, müzik çalışmalarından arta kalan zamanını arazisinin ağaçlandırılması ve yaşanacak mekânların inşasıyla geçirdi.

        14

        Her fırsatta ailesinin de yaşadığı Lüleburgaz’daki çiftliğine giden Erçetin, burada sayıları 15’i aşan köpeklerinin yanı sıra kedi, tavuk, kuzu, tavuskuşu ve eşek besliyor.

        15

        Rock müziğin sevilen ismi Hayko Cepkin’in paraşüt tutkusu hayatını değiştirdi.

        16

        7 yıl önce İzmir, Selçuk’ta bulunan eski havaalanında paraşüt atlayışlarına başlayan ünlü müzisyen, 4 yıl önce Şirince’ye yerleşme kararı aldı.

        17

        Cepkin, Varil Camping adında bir konaklama tesis açarak kendisi gibi doğa tutkunlarını da burada buluşturdu.

        18

        9 dönümlük alanda kurulu çiftlikte kediden köpeğe, tavuktan ördeğe kadar birçok hayvan besleyen ünlü rock’çının eşeği Midas ise kampın eğlencesi haline geldi.

        19

        Oyuncu Özgü Namal, anne olduktan sonra soluğu Muğla, Köyceğiz’de aldı.

        20

        2015 yılında, 400 bin TL ödeyerek 10 dönüm arazi satın alan ve buraya bir çiftlik evi yaptıran Namal, geçtiğimiz yıl tamamen Köyceğiz’e taşındı.

        21

        İkinci çocuğu Elem Su’yu burada doğuran oyuncu, şu sıralar sevgilisi Serdar Oral, oğulları Nefes ve kızları Elem Su ile doğayla iç içe bir hayat sürüyor.

        22

        Ekstrem sporlara ilgisiyle tanınan İbrahim Çelikkol, doğadan kopamayanlardan.

        23

        Kendisini ‘doğa adamı’ olarak adlandıran ünlü oyuncu, “Saçmalamamak için şehirden uzakta bir çiftlikte yaşıyorum! Kendimi doğanın içine atıyorum, yolumu doğada buluyorum.

        24

        Çünkü şehir bana kaotik geliyor. Kendi dünyamda, doğamda, ormanımda olmayı tercih ediyorum” diyor.