Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos günün magazin olayları
        1

        Bayan Ilıcalı ile alışverişte

        Ekranlarda Yetenek Sizsiniz'in jüri koltuğunda oturan ünlğ sanatçı Hülya Avşar, önceki gün Zeynep Ilıcalı ile alışverişteydi. Önce öğle yemeği yiyen ikili daha sonra uzun uzun alışveriş yaptı. Çıkışta fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını kırmayan Avşar, Ilıcalı ile çok iyi dost olduklarını söyledi.

        2

        Arkadaşlarla AVM turu

        Ekranların sevilen dizisi 'Lale Devri'nin başarılı oyuncusu Selen Soyder önceki gün bir arkadaşıyla beraber alışveriş keyfi yaptı. Meslektaşı Tolgahan Sayışman'la birlikteliği devam eden SOyder'in yanındaki erkek arkadaşı askeri kamuflajları andıran kıyafeti, ters taktığı şapkası ve yerlere kadar uzanan atkısıyla ilginç bir profil sergiledi.

        3

        'Güzel çekin yakışıklı çıkayım'

        Yetenek Sizsiniz yarışmasındaki jüri üyeliği ile tüm Türkiye'nin ekranlardan tanıtığı reklamcı Ali Taran, önceki gün Bebek’te spor yaparken görüntülendi. Son günlerde Taran'ın sağlık durumunun iyi olmadığı kulaktan kulağa konuşulurken Taran iddiaları soran gazetecilere “Sağlık durumum çok iyi kendimi çok iyi hissediyorum. Siz de güzel çekin yakışıklı çıkayım” diye espri yaptı.

        4

        Kuzene hediye aldılar

        3 Adam adlı şov programının sunucularından oyuncu İbrahim Büyükak ve sevgilisi Akmerkez'de önceki gün alışverişteydi. Sevgilisiyle birlikte bir çocuk mağazasından ellerinde poşetlerle çıkan Büyükak gazetecilerin "Bu kadar hediyeyi kime aldınız?" sorusuna, "Kuzenimin çocuğu oldu. Doğum hediyesi olarak bebeğe kıyafetler aldık" diye cevap verdi. Büyükak, "İleride siz de çocuk düşünür müsünüz?" sorusuna ise "Şimdilik bizim için erken, evlendikten sonra herkes gibi biz de isteriz" sözleriyle yanıtladı.

        5

        Yeni ev alışverişi

        2013'ün son gününde Cem Yılmaz'la yolları ayrılan Ahu Yağtu önceki gün alışveriş yaparken görüntülendi. Oğlu Kemal'le yaşayacağı Bebek'teki yeni evi için 5 bin lira ödeyerek banyo ve mutfak alışverişi yapan Yağtu, "Boşanmanızın nedeni Cansu Dere mi?" diyen muhabirlere "Bu sorulara sokakta mı cevap vereyim?" dedi.

        6

        2013 Cumbul için iyi geçmiş

        Muhteşem Yüzyıl'ın Fatma Sultanı oyuncu Meltem Cumbul, önceki gün "Kadın İşi Banka Soygunu" filmindeki oyuncu arkadaşı Filiz Ahmet ile Cihangir'deydi. Uzun süre oyuncu arkadaşı ve menajer Yaşar Gaga ile Cihangir'de bulunan bir kitap evinde plak ve kitap inceleyen Cumbul, mekan çıkışı gazetecilerin sorularına her zamanki gibi yanıt vermedi. Yeni yıl için tüm ülkeye barış dileğinde bulunan oyuncu ani bir kararla evlenip boşandığı 2013 yılının kendisi için çok iyi geçtiğini belirtti.

        7

        Vadi'nin 'Liseli' savcısı

        Ekranların sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun savcısı rolünde oynayan Çiğdem Batur önceki gün Zorlu Center AVM'de objektiflere takıldı. Tek başına geldiği AVM'de mağazaları dolaşıp alışveriş yapan güzel oyuncu liselileri andıran kıyafetiyle dikkat çekti. Batur bir yandan da telefonuyla müzik dinlemeyi ihmail etmedi.

        8

        Melis Sözen boşandı

        31 Temmuz 2013'te Roma'da evlenen Melisa Sözen ve Alican Yücesoy, İstanbul Aile Mahkemesi'nde 'şiddetli geçimsizlik' nedeniyle boşanma davası açtı. Oyuncu, dava dilekçesinde eşiyle bir aydır ayrı yaşadıklarını ve "her iki tarafın da sanatçı olması nedeniyle" evliliğin yürümediğini belirtti. Sözen ve Yücesoy çiftinin evliliği tek celsede bitti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ