Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Kiralık Aşk 23.bölüm ve 24. bölüm fragmanı

        Romantik komedi dizisi Kiralık Aşk 23. son bölümü ike dün akşam izleyiciyle buluştu. Peki son bölümde neler yaşandı? Kiralık Aşk 23. son bölümü ve 24. bölüm fragmanı için işte detaylar...

        Yapımcılığını Ortaks Yapım'ın, yönetmenliğini Barış Yöş'ün üstlendiği "Kiralık Aşk"'ın senaryosunu ise Meriç Acemi kaleme alıyor.

        KİRALIK AŞK 23. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR?

        Kiralık Aşk 23. son bölümünde; Defneler’de düğün var. Fakat Defne'nin aklı Ömer'de. Aşkı için yaptığı seçim Ömer’le arasını bozdu. Defne çıkmazlarda. Acaba bu işi nasıl toparlayacak? Yasemin Sude’nin yaptıklarını anlatacak mı?

        Ömer’in aklı karmakarışık; bir yanda aşk bir yanda yalanlar.

        KİRALIK AŞK 22.BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Deniz, Defne’ye nasıl bir teklif yapacak? Defne kabul edecek mi? Peki ya Ömer’in tepkisi ne olacak?

        Sude, Helen’i buldu, harekete geçiyor. Defne, evlenme teklifine nihayet cevap veriyor.

        Ömer ve Defne ilişkisinde ortam gerildi. Diğer taraftan, Sinan'ın sevdalandığı kişinin Defne olduğunu öğrenen Sude, Sinan'dan uzaklaştırmak istediği Defne'yi şirketten attırmak için çalışmalara başladı. Bir yandan Deniz'le yaptığı mutabakat diğer yandan Sude'nin oyunları Ömer'le Defne'nin arasını açmaya yetti.

        KİRALIK AŞK OYUNCU KADROSU

        Elçin Sangu(Defne), Barış Arduç(Ömer), Salih Bademci(Sinan), Sinem Öztürk(Yasemin), Nergis Kumbasar(Neriman), Levent Ülgen(Necmi), Ferdi Merter(Hulusi), Melisa Giz Cengiz(Esra), Hikmet Körmükçü(Türkan), Kerem Fırtına(İsmail), Sanem Yeles(Nihan), Onur Büyüktopçu(Koray), Osman Akça(Serdar)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ