Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Kara Sevda 14.bölüm fragmanı izle (son fragman)

        Çarşamba geceleri ekrana gelen Kara Sevda dizisi, 14. son bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Peki Kara Sevda’nın bu haftaki son bölümü olan 14. bölümünde neler oldu? Nihan içerisinde ne var ne yoksa Kemal'e döktü. Kara Sevda 14.bölüm fragmanını izlemek için işte detaylar..

        KEMAL İŞİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR

        Belirsizlikten dolayı kendisini kötü hisseden ve gerçekleri içinde saklamakta güçlük çeken Nihan, artık daha fazla dayanamaz ve evliliğine dair ne var ne yoksa hepsini Kemal'e anlatır. Kemal, hislerinin etkisiyle duruma kayıtsız kalmayarak bu durumu adli yollara taşımasını ister. Nihan bu durumu hoş karşılar fakat ona engel olan bir şey vardır, o da Ozan'ın hapse girmesine izin vermeyen gönlü olacaktır. Kemal'e bunun yerine kendisini olduğu gibi kabul etmesini ve yaşanan olayları unutmasını söyleyen Nihan, bu işin peşini bırakmasını önerir. Nihan, Kemal'i ikna etmeyi başarınca biraz rahatlar ama Kemal'in, cinayet gecesine dönüp bazı bulgulara erişmesi ile olayın peşine kendisinden habersiz bir şekilde düşeceği aklına gelmez.

        Nihan, ailesiyle Leyla üzerinden bir yüzleşme ve kopuş yaşar. Biraz uzaklaşma isteğiyle Leyla'nın evine gittiğinde, hem Leyla'yla, hem de oraya habersiz gelen Kemal'le çok özel bir gece yaşar.

        EMİR SIYRILMAYI BAŞARIYOR

        Emir, emniyetteki sorgusundan nüfuzu ve aldığı tedbirlerle kurtulsa da, artık dokunulmaz olmadığı gerçeğiyle sarsılır. Kemal'e saldırılarını yoğunlaştırır. Kemal'in çevresindeki herkese yönelik yıpratıcı ve kendine bağlayıcı planlar yapmaya girişir. Emir, Kemal'le birlikte iş yapmamaya da kararlıdır ve Kemal'i hiç beklemediği bir yerden vurur. Kemal hazırlıksız olsa da, süreci kendine çevirmek için her yolu denemeye hazırdır.

        Emir, en büyük kozu Zeynep üstünden Kemal'e en ağır darbesini indirmek için harekete geçer. Zeynep'in ise Emir'e güveni tamdır.

        Kemal, “o gece”yle ilgili çok hayati bir bilgiye ulaşır. Bu bilgi, Nihan'ın hayatını tamamen değiştirebilecek bir bilgidir. İşte tüm bunların yaşanacağı Kara Sevda 14.bölüm fragmanı

        KARA SEVDA 14.BÖLÜM 3.FRAGMANI

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ