Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Muhteşem Yüzyıl Kösem 10.bölüm izle(fragman) - Cennet Kalfa çıldırdı!

        Beren Saat'in diziye dahil olmasıyla Kösem karakterine daha farklı bir güç yükleyen dizi ekibi, Muhteşem Yüzyıl Kösem 10.bölümünde bunu daha açık bir şekilde göstermiş oldu. Tarih sahnelerinde etkili bir duruşu olan Kösem Sultan'ın bu bölümde babasının ölmesi nedeniyle Safiye Sultan'ı tehdit etmesi, saray ahalisini korkutur. Fakat Kösem Sultan tehditlerinde ciddidir. Safiye Sultan ise Kösem'i yok etmek için elinden geleni ardına koymaz. Sultan Ahmed Han ise sarayda zina ettiğini duyduğu Nasip Ağa ve Cennet Kalfanın cezasını vermekte gecikmez. Tabi bu durumdan en çok mutlu olan, intikamını alacağını söyleyen Kösem sultan olmuştur. Cennet Kalfa'nın yanına inen Kösem, intikamınının acısını çıkarır. Muhteşem Yüzyıl Kösem 10.bölümü izleyicisiyle böyle buluştu. İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem'in son bölümünden bir kesit..

        MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM BİR ÖNCEKİ BÖLÜM ÖZETİ

        Safiye Sultan, Kösem'i babasının canıyla tehdit ederek sarayda kalmaya çalışıyor. Kösem ise babasına ulaşmak için gözünü karartıp hiç beklenmedik bir hamle yapar! Hamileliğini kullanan Raşa, Ahmed’in ilgisini üzerine çekmeyi başarır. Kösem ve Raşa arasındaki gerilim doruğa çıkıyor. Kösem tüm haremin gözü önünde Raşa’yı tehdit ediyor! İki kadın Ahmed’in aşkı için savaş verirken, Raşa’nın düşük tehlikesi geçirmesiyle haremde tüm gözler Kösem’e çevrilir.

        Handan Sultan'ın hayatı ile babası arasında bir tercih yapmak zorunda kalan Kösem, Sultan Ahmed'e anlatacaklarıyla Ahmed öfkeden deliye döner! Ve verdiği kararla sarayda yer yerinden oynuyor! Kösem, çıkış yolunu bulduğunu sanırken büyük bir ihanete uğruyor! 9.bölümde Safiye’nin zalim yüzüyle karşı karşıya kalan Kösem’in, babasını kurtarabilmek için zamanla amansız yarışı başlıyor! Kösem, son nefesini vermeden yetişip babasını kurtarabilecek midir?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ