Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Kördüğüm 5.bölüm fragmanı - Naz aldatıldığını öğrenir!

        Kördüğüm 5.bölüm fragmanında; Naz'ın şüpheleri boşa çıkmıyor ve Umut'un işyerine gittiğinde bu durumla karşı karşıya kalarak kendisini aldattığını öğreniyor. Kaan'ın evin havuzuna düştüğünü farkeden Feyza ise hiç tereddüt etmeden kendisini havuza atar ve Kaan'ı kurtarmaya çalışır. Emre ise Gökçe'yi kıskacı altına almıştır. Bir şekilde Gökçe'yi ikna eden Emre, onu ailesinin evine götürür. Naz'ın çalıştığı hastaneye giden Sinem, Naz'a kendisini Umut'un sevgilisi olarak tanıtır. Olayın farkına varan Naz'ın tepkisi ise Umut'a atacağı sağlam bir tokat olur. İşte Kördüğüm 5.bölüm fragmanı...

        KÖRDÜĞÜM BİR ÖNCEKİ BÖLÜMÜNDE

        Kaan, Ali Nejat'a yürekleri burkacak o soruyu sorar ve babası olup olmadığını öğrenmek ister. Ali Nejat gece boyu Kaan'ın yanından ayrılmaz. Nejat ayrıca umarım bunu başarabilirim diyerek Naz'dan destek alır. Tarık Karasu ise benim kararlarıma saygı duymayı öğreneceksin diyerek tepkisini koyar. Fakat Feyza Karasu ondan taraf değildir. Tarık Karasu'ya günün birinde yaptıklarının bedelini ödeyeceksin der. Tarık Karasu bunu kaldıramaz ve Feyza'ya elini kaldırır.

        Umut, Naz ile yemektedir. Umut'un telefonu ısrarla çalmaya devam eder. Naz ise Umut'a telefonu açması için ısrar eder ve yaşanan arbadede Umut'un ağzından öyle bir söz kaçar ki Naz'ın ağzı açık kalır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ