Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Hande Yener'i taciz eden sanığın 3 yıl hapsi istendi

        Hayati ARIGAN /GAZETE HABERTÜRK

        Şarkıcı Hande Yener’i Twitter üzerinden “Karım, ebediyen benim olacaksın” diye mesajla taciz edip evine giden Recep G. hakkında, ‘cinsel taciz’ ve ‘kişilerin huzur ve sükûnetini bozmak’ suçlarından 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

        Şüphelinin Yener’e 2 ay yaklaşması yasaklandı. Yener, geçen ay Recep G. isimli bir kişi tarafından Twitter’da sahte isimle açılan hesap üzerinden taciz edilmeye başlandı.

        Şüpheli Recep G., şarkıcı Yener’e “Cihangir’e geleceğim. Seni bulacağım. Ebediyen benim olacaksın. Sana körkütük âşığım. Karım olacaksın. Bekle beni. Seni seviyorum. Eve geliyorum. Kıymetimi bil” diye mesajlar gönderdi.

        Geçtiğimiz günlerdeyse Recep G., Yener’in Cihangir’deki evinin önüne gitti. Hande Yener’in ihbarı üzerine polis, Recep G.’yi yakaladı. Yener, Recep G.’yi tanımadığını, evine izinsiz geldiğini, bu nedenle ismini bildiğini anlattı.

        Kocaeli’nde yaşayan Recep G. ise iddiaları reddederek Yener ile sosyal medyada arkadaş olduklarını ileri sürdü. Hakkında daha önceden ‘basit yaralama’ ve ‘konut dokunulmazlığının ihlali’ suçlarından arama kaydı olduğu tespit edilen Recep G. için Hande Yener ayrıca İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak koruma tedbirleri alınmasını istedi.

        Mahkeme, Recep G.’nin ünlü şarkıcıya 2 ay yaklaşmamasına karar verdi. Recep G. hakkında, ‘cinsel taciz ve kişilerin huzur ve sükûnetini bozmak’ suçları kapsamında 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Recep G., önümüzdeki günlerde hâkim karşısına çıkacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ