Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Hayat Şarkısı 5. bölüm fragmanı yayınlandı

        Hayat Şarkısı 4. bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Zeynep'in, Hüseyin ile Melek'in yakınlaşmasına ne tepki vereceği merak edilen dizinin 5. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Hayat Şarkısı 4. bölüm özeti ve 5. bölüm fragmanı...

        HAYAT ŞARKISI 4. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Takipçileriyle 4. randevusuna çıkan Hayat Şarkısı'nın son bölümünde olaylar şöyle gelişti: Hüseyin ve Melek gün geçtikçe birbirlerine daha da yakınlaşmaktadır. Mudanya'daki fabrika ziyaretlerini arttıran Hüseyin, her vesile ile Melek'in lokantasına uğramaktadır. Hüseyin'in sürekli ortadan kaybolmasından şüphelenen Bayram ise oğlunun peşine bir adam takar.

        Bu takipler sonucunda Bayram, gelininin kardeşi Melek’in varlığını öğrenir. Hülya artık İstanbul’a dönme vakitleri geldiğini düşünmektedir. Kerim’in dönmeyi kabul etmeyeceğini bilen Hülya, dönüşlerini garantilemek için Mahir ile ortak bir plan yapar. İkili, Kerim’in başına yeni çoraplar örecektir.

        HAYAT ŞARKISI 5. BÖLÜM FRAGMANI

        Hülya, bebeği doğurup kendisine vermesi için Filiz'i ikna etmeye gidiyor. Hülya'nın, Cevher Ailesi'nin doğum için hep birlikte Almanya’ya geldiğini söylemesi üzerine Filiz, panikleyerek erken doğum yapıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ