Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Kiralık Aşk son bölümde neler yaşanacak? Kiralık Aşk 48. bölüm 2. fragmanı

        Başrollerini Barış Arduç ve Elçin Sangu'nun paylaştığı Kiralık Aşk 48. yeni bölümüyle bu akşam izleyicisiyle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde, Ömer'in sürprizi Defne'yi havalara uçuracak. Peki Ömer'in Defne'nin ayaklarını yerden kesecek sürprizi ne? İşte Kiralık Aşk 48. yeni bölüm fragmanı ve bölüm ayrıntıları...

        KİRALIK AŞK 48. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Takipçileriyle 48. randevusuna çıkacak olan Kiralık Aşk'ta olaylar şöyle gelişecek: Defne’nin ayakları yerden kesiliyor. Yine aşk, hep aşk! Ömer’in Defne’yi havalara uçuran sürprizi ne? Hulusi cephesinde işler iyice karıştı. Neriman paniklerde. Hulusi Neriman’dan ne istiyor?

        Herkesin bir arada olduğu düğünde bütün dengeler yerinden oynayacak. Peki düğüne bomba gibi düşen sır kimin? Koray bile endişeli.

        Defne Ömer aşkı, yaşanan bu gelişmelerle bambaşka bir boyuta taşınıyor. Defne, Neriman’ın hangi teklifine evet diyor?

        KİRALIK AŞK 47. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Defne, Ömer mektubu okusun diye bırakıp evine gider. Artık ne olacaksa olsun! Peki Ömer ne tepki verecek? Nihayet bütün sırlar çözülecek mi? Diğer taraftan Neriman, kendini kurtarmanın derdine düşer. Gelişmeler Neriman ve Koray’ı karşı karşıya getirir. İki yakın arkadaş küser.

        Öte yandan dergi çekimi nihayet gerçekleşir. Hem de Defne ve Ömer için öyle bir zamana denk gelir ki, işler iyice değişik bir hal alır. Bütün bunlar sırasında, Defne’nin doğum günü gelip çatar.

        KİRALIK AŞK 46. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Fikret'in yazdığı mektup Ömer'e ulaşıyor. Defnenin olanları saklayacak enerjisi yokken, gerçeklerin ortaya çıkması için de artık hiçbir neden kalmadı. Defne, Ömer her şeyi mektuptan okuyup öğrensin diye beklemeye başlıyor.

        Bu durumu öğrenen Neriman ise konuya hemen el atıyor ama onun da önünde büyük bir engel var. Bir yandan da Passionis’e, Ömer’in Defne’ye ev aldığı haberi hızla yayılıyor. Defne’nin ev konusu çözülüyor mu? Ömer’in evi alması karşısında Defne karmakarışık..

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ