Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Ebru Şallı 2. kez anne oldu

        YKM Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Tan'ın eşi Ebru Şallı Tan, önceki akşam Maslak Acıbadem Hastanesi'nde sezaryenla doğum yaptı. 2 kilo 900 gram ağırlığındaki erkek bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Sabah gazetesinin haberine göre, Şallı, ilk çocuğu Beren'i sezaryenla dünyaya getirdiği için ikinci çocuğunu da mecburiyetten aynı yöntemle doğurdu. Doğum sırasında eşi Harun Tan, eşini bir an olsun yalnız bırakmadı. Ebru Şallı-Harun Tan çitftinin çocuklarına ne isim koyacaklarını henüz bulamadıkları öğrenildi.

        Şallı doğum anı ve sonrasını canlı canlı twitter’daki takipçileriyle işte böyle paylaştı: “Doguma girmeme 30 dk kaldi!!!heyecan dorukta!! Bebegimiz dunyaya geldi sukurler olsun!saglikli ve pembe yanakli bir bebis! Guzel ve pozitif dilekleriniz icin cok tesekkur ediyorum:))) bende sonsuz sevgiler pozitif enerjiler gonderiyorum hepinize!!”

        PİLATESLE OLMADI

        Ebru Şallı'nın hamileliği boyunca sadece 9 kilo alması eleştirilere sebep olmuştu. Şallı ise "İlk hamileliğimde yedi kilo almıştım. Bu sefer dokuz kilo aldım. Eleştirileri kesinlikle kabul etmiyorum" demişti. Şallı çocuğunu doktoru kabul ederse pilatesle doğurmak istediğini de söylemişti. Dünyaca ünlü oyuncu Nicole Kidman, pilates yöntemiyle doğum yapmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ