Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Eski Cem'den eser yok

        “CEM Yılmaz’a bir haller mi oluyor, bana mı öyle geliyor” diyeceğim, ama yok yok; her ünlü gibi onda da tavır değişikliği yaş itibariyle ortaya çıkıyor. Geçen gün bir mikrofon uzanmış kendisine. Muhabire diyor ki “Sen beni tanıyor musun?” Evet evet bunu Cem Yılmaz söylüyor, şaşırmayın. Muhabir de “Sizi bütün Türkiye tanıyor” diyerek Cem’den daha kıvrak bir zekâ ve rahatlıkla yanıt veriyor. Cem’i ilk sahneye çıktığı gün, yani 1995’te Leman Kültür’de izleyenlerden biriyim. Yani ünlü olmak ve kendini tanıtmak için gazetecilere olduğundan fazla taviz veren yeni bir isimdi. Yıllar geçtikçe gece kendisine mikrofon uzatan muhabirlerle de hep güzel bir diyalog kurdu. Yanıt vermek istemediği zaman bile kıvrak zekâsını kullanır, zekice bir yanıt verir ve geçip giderdi. Yani sokak röportajlarında yaptığı espriler sahneyi aratmıyordu. Cem Yılmaz’ın ilk çıktığı yıllar Ferhan Şensoy’un da yaşı ilerlemiş; Cem’in şimdiki dönemlerini yaşıyordu. Cem Yılmaz da o zamanlar artık sokakta espri yapmaktan vazgeçmiş, esprilerini sahneye saklayan, yaşı ilerlemiş Ferhan Şensoy’la dalga geçerdi. Şimdi kendisi o hale gelmiş farkında değil. Yani Cem de artık esprilerini sokakta değil, sahnede yapar oldu. Tıpkı bir dönem takıldığı Ferhan Şensoy gibi... Oysa ki, Cem’in eskiden yaptığı sokak röportajları tadından yenmezdi. Artık esprilerini sahneye saklıyor, ya da evlilik kendisini biraz gerdi. Oysa ki, bizler Cem’i her zaman mütevazı ve kıvrak zekâsıyla verdiği yanıtlarla sevdik. Asık surat Cem’i sevmedik. Son zamanlarda da maşallah asık suratıyla arz-ı endam ediyor.

        Ah Gülben vah Gülben

        GÜLBEN Ergen, ‘Yeni Bir Hayat’ rumuzlu kişiyle mesajlaşırken “Şahdamarım mısın?”, “Sahibim misin benim?” şeklinde sarf ettiği sözleri önce “Mustafa’ya yazdım”, ardından “Şarkı sözü bunlar” dedi. Sonra Deniz Seki, “Evet biz mesajlaştık, onlar şarkı sözü” diyerek araya girdi. Çorba oldu anlayacağınız konu. Şimdi de Ajdar’ın dilinde şarkı. Hatta Ajdar’ı bırakın sokaktaki çocukların dilinde. Yani Gülben Ergen, bu haber çıktıktan sonra gülüp geçsen, hatta “Evet daha ne mesajlar var. Görseniz bayılırsınız” diyerek ti’ye alsan... Hadi onu da geçtim, madem öyle, hiçbir söz söylemesen. Yani bu gerçekten hem bizim için hem de magazinden hoşlanan birçok kişi için pek janjanlı bir konu. Ha bu arada birçok sanatçı dostun, arkadaşın da, “Şimdi Gülben’le Deniz kafa kafaya verip harıl harıl şarkı hazırlığındalar” diyerek kendi aralarında espri de yapıyorlar. Yani anlayacağınız bir sanatçı bir sanatçının arkasında kolay kolay durmaz. Eline bir fırsat geçerse ilk taşı o atar aslında sessiz sedasız. Birbirlerinin yüzüne gülüp arkadan bir güzel iş çevirirler. Arkadan arkadan konuları oya gibi işlerler. Daha da derinleştirirler aslında. Haberiniz olsun.

        Karanlıkta moda

        HABERTÜRK Gazetesi’nin moda yazarı, yani trendsetter Esra Çoruh, uzun süredir sessiz sedasız güzel bir site hazırlığındaydı. Yıllardır kendisine söylüyordum; sonunda bu fikirleri hayata geçirdi. Yani geç de olsa www.imfashion.com.tr sitesini sonunda açtı. Moda hakkında bilmeniz gereken her şeyi doğru bir adresten, yani Esra Çoruh’tan öğreneceksiniz. O yüzden bu site kısa sürede vazgeçilmez olacak. Ben Esra’yı tanıdığımda henüz 16 yaşındaydım. Ablamın iş arkadaşıydı, yıllar sonra benim iş arkadaşım oldu. Çok şanslıyım çok. İyi ki tanımışım. Benim için gerçekten çok ama çok önemli bir isim. Ve o bana “Bu sitede sen de olmalısın” dediği an korkmadım dersem yalan olur. Tereciye tere mi satılır. Esra moda konusunda o kadar profesyonel ki, benim moda yazılarım yanından geçemez. Ama Esra’dan gelen teklif karşısında her zaman boynum kıldan incedir. O yüzden ben de kendi bilgim ve tarzım dahilinde bir sayfa hazırlıyorum. Yani ‘Karanlıkta Moda’ yapıyorum. Gece sokaklarda kim ne giyiyor, ne takıyor onların fotoğraflarını çekip detaylarını anlatıyorum. Biliyorsunuz benim işim detay. Bu köşede de hep detayları karanlıkta kalan, kapalı kapılar arkasında yaşananları sizlere anlatmaya gayret ediyorum. ‘Karanlıkta Moda’da da aynı şey olacak işte. Yani sizler de kendinizi o sayfada göreceksiniz. Ünlü olmanız şart değil. Dikkat çeken tüm detaylar ve objeler Karanlıkta Moda’da olacak. Yani çok eğleneceğiz çok.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ