Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Aşk Kırmızı'da kırmızı gece!

        HT MAGAZİN

        Seksi sahneleri sayesinden günlerdir konuşulan filmin oyuncularına yoğun güvenlik önlemi alınması herkesi şaşırttı. Gala sonrası kokteyle katılmayan başrol oyuncuları ve yönetmen Osman Sınav'ın yoğun güvenlik önlemleri ve bir çok güvenlik tarafından koruma sağlanması gazetecileri şaşırttı. Oyuncular sadece film başlamadan önce poz verirken filmin sonunda ayaküstü gazetecilerin sorularına kısa cevap vererek kokteyl alanını terk ettiler.

        MUHTEŞEM GALADAN KARELER...

        13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun bulunan filmin galasında konuklar ve oyuncular filmin adını alan kırmızıya uygun kıyafetler tercih ettiler. Özellikle Ebru Şancı ve Ezgi Asaroğlu'nun seksi kıyafetleri dikkat çekerken galaya Tuğçe Kazaz, Billur Kalkavan, Janset, Aslı Tandoğan, Yosi Mizrahi, Nuri Alço gibi sanat ve medya dünyasından bir çok ünlü katıldı. Yapımcılığını Osman Sınav’a ait Sinegraf’ın, dağıtımını UIP’nin üstlendiği “Aşk Kırmızı” 15 Mart 2013tarihinde beyazperdede sinemaseverlerle buluşacak.

        Geceye sırtı açık kırmızı bir elbiseyle katılan ve filmi sevgili Tolga Karaçelik ile izleyen Nurgül Yeşilçay sevişme sahneleri için" Evet ağlama sahneleri çok zordu. Ben filmin tamamını aşık kadın olarak oynamaya çalıştım."dedi.

        NURGÜL'ÜN CESUR SAHNELERİ ÇOK KONUŞULDU...

        Tayanç Ayaydın" Biz Nurgül'le Osman Sınav'ın kareografiyle İki tane dansçı olarak orda dans ettik. Biz öyle algılıyoruz "dedi.

        Nuri Alço " Harika çok beğendim. Çekimler oyunculuklar çok başarılı olmuş. Sevişme sahneleri yerinde dozunda çekilmiş sahnere o gerekiyordu.

        Billur Kalkavan " Ben filmi beğendim. Ağladım. Ben Nurgül aşığıyım.Bu film iş yapar.Sevişme sahnelerde abartı bir şey göremedim.Benim için normaldi."dedi.

        Yönetmen Murat Şeker " 2012-2013 sezonunun en kıymetli yönetmeni bence Osman Sınavdır.Gişede ne olur bilemem ama oyuncular çok iyi oynamış. Sevişme sahneleri genel olarak Türk sinemasının hasret kaldığı gerçekçilikte olduğunu söyleyebilirim. Rollerinin hakkını vermişler "dedi

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ