Cem Belevi: Uçmak için doğru kanatları buldum
Son zamanlarda ciddi bir çıkış yakalayan genç kızların yeni gözdesi Cem Belevi, yeni şarkısı 'Aç Kollarını' vesilesiyle hakkında bilinmeyenleri HT Magazin'den Tarkan Abdullahoğlu'na anlattı. Yakışıklı popçu, "Eskiden 120 kiloydum. Müzik için üzerimdeki kiloları attım" derken, Ozan Çolakoğlu'yla ortaklığı için ise "Sonunda uçmak için doğru kanatları buldum" şeklinde konuştu
ABONE OLBenim için resmen bir doğum sancısı gibiydi ‘Aç Kollarını’. Çok uzun süredir üzerinde çalıştığımız, aslında yaklaşık altı ay önce çıkmayı planladığımız bir şarkı. Ama benden kaynaklanmayan sebeplerden dolayı uzadı biraz. Çünkü Ozan Çolakoğlu ile çalışıyorum. Zaten yılladır istediğim bir şeydi kendisiyle çalışmak. Güzel şeylerin güzel zorlukları oluyor. Beklemek de bunlardan bir tanesiydi. Çünkü çok yoğun kendisi. Biraz geciktik ama güzel zamanda oldu. Şarkıyı benim bestelerimden bir tanesiyle çıkaracaktık Gülşen ve Ozan Çolakoğlu’yla karar verdik bu şarkıya.
Hızlı tüketime bağlı- yorum. Özellikle müzik piyasasında. Tamamen popüler kültü- rün getirmiş olduğu bir dezavantaj, ne kadar çok albüm yapsanız da altı ayda eskimiş oluyor. Buna rağmen 2017’de albüm yapacağım.
Çok kıymetli tabii ki. Benim de beğendiğim, destek olduğum arkadaşlarım var. Birbirimize destek olmamız lazım. Hepimiz aynı yolda gidiyoruz aslında.
Tabii ki hırsım var ama pozitif anlamda. ‘Biri şöyle yaptı, ben de böyle yapmalıyım’ değil tabii, kendimle yarıştığım bir hırsım var aslında. Her projemde ‘Daha iyisini nasıl yaparım’ diye kendime karşı hırslanıyorum o kadar.