Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Röportajlar Kutsi: "Baba olmak çok güzel bir duygu"

        HT MAGAZİN

        SHOW TV’nin yeni dizisi ‘Beyaz Yalan’ın başrol oyuncularından Kutsi şimdiye kadar rol aldığı projelerin uzun soluklu olmasının nedenini ‘samimiyete’ bağlıyor. Kutsi “Her şey samimiyetten geçiyor. Karakterin duruşu ve söylediği sözler bile çok önemli” diyor

        ‘Beyaz yalan’ dizisi entrika ve dramı içinde barındıran bir aşk hikâyesini anlatıyor. Dizinin başrol oyuncuları Kutsi ve Deniz Baysal ile diziyi konuştuk. Dizinin Demir’i Kutsi “Her şey samimiyetten geçiyor. Bu adamın yerinde ben olsam ne yapardım diye düşündüğünüzde o samimiyet kuruluyor” diyerek bugüne kadar başarılı olduğu işlerde hep buna inandığını bu işte de samimiyete önem verdiğini vurguluyor.

        ‘Kader ağlarını örüyor’

        Kutsi denildiğinde akla hem müzik hem de oyunculuk geliyor. Sizin için öncelik hangisi?

        Benim hayatımda öncelik tabii ki müzik. Oyunculuk sonradan girdi hayatıma.

        Müziğinizin de içinde olduğu bir projede yer almayı düşündünüz mü?

        ‘Zilin Sesi’ diye bir filmimiz var. Orada aslında fizik öğretmeni olan ama kendini hiç anlamadığı müzik öğretmeni olarak bulan bir adamı canlandırıyorum.

        Sizin dizileriniz uzun soluklu ve başarılı reytingleri olan dizilerdi. Reytingi ne etkiliyor?

        Her şey samimiyetten geçiyor. Karakterin duruşu ve söylediği sözler bile çok önemli. ‘Bu adamın yerinde ben olsam ne yapardım’ diye düşündüğünüzde o samimiyet kuruluyor.

        ‘Doktorlar’ ve ‘Huzur Sokağı’ndaki karakterlerle izleyiciye kendinizi sevdirdiniz. Seçimler de önemli değil mi?

        Tabii ki dikkat ediyorum ama daha çok biz senin bu kişi olabileceğini düşünüyoruz diyerek geldiklerinde ben de o hissi alıyorsam kabul ediyorum işi. Çok güzel işlere imza attığımıza inanıyorum. Oynadığım dizilerden biri Türk televizyon tarihine geçti. Bana hâlâ “Doktor Bey” diyorlar.

        Huzur Sokağı’nda apayrı iki dünyadan kadınların arasında kalmış bir adam vardı. Burada ise birbirine çok benzeyen iki kadının arasında kalmış bir adam var.

        Burada “Ne oluyor” diye etrafı anlamaya çalışan bir adam var. Huzur Sokağı da çok keyifli bir işti devam etmesini isterdik ama roman bitti. Kader ağlarını bir şekilde örüyor ve karşı karşıya kaldığı zaman çelişkileri yaşaması da doğal.

        Yeniden de baba oldunuz...

        Çok güzel bir duygu Ceylin’in kardeşi olmasından dolayı da çok mutluyum. Kardeş her zaman destek ve dayanaktır. Şu an 30 günlük oldu. Ceylin Lila’ya ablalık yapıyor.

        Kıskançlık var mı?

        Minik, hafif kıskançlık var.

        Sizi mi annesini mi daha çok kıskanıyor?

        Lila’yı bizden kıskanıyor.

        ‘Albümü tek seferde okudum’

        Albüm çalışması olacak mı?

        Dün akşam başındaydım ve bitti sayılır. Duygu bütünlüğü bozulmasın diye albümdeki şarkıları tek seferde okudum. Bu da bizi oldukça yordu.

        Best of albümü var mı?

        Öyle bir şey yaparsam ki şu an gözükmüyor. Gitarım ve yanımda iki üç gitarist arkadaşım da benimle birlikte içimizden geldiği gibi çalacağız ve bu şekilde olacak.

        ‘Kaosa sürükleyen yalan’

        6 yıl tiyatro yapıp sonra uluslararası ticaret okumuşsunuz. Bu ani kararda etkili olan şey neydi?

        Konservatuvara girmek istiyordum hatta İstanbul’a geldim konservatuvar sınavları için eğitim almaya, ancak sonrasında özgüvensizlik geldi ve beni seçmezler diye düşündüm. Ailem de oyunculuğu destekledi ama bir taraftan da güvensizlik vardı işsiz kalırsam diye. Sonrasında da tercih yaptım ve uluslararası ticaret okumaya başladım. Ticaretten hiç anlamam bu yüzden de okulu bıraktım.

        Derin Sular ilk dizinizdi. O günden bu güne neler değişti hayatınızda?

        Çok şey değişti. Arada açıp kendime bakıyorum ve gerçekten çok kötüymüşüm. Bu süreçte çok şey katmışım kendime. Alışverişe gittiğimde insanlar bana bakıp kendi aralarında konuştuklarında ne yapacağımı bilemiyorum.

        Hayatımızda beyaz yalanlar olmalı mı?

        Ufak yalanlar olabilir diye düşünüyorum ama bizim beyaz yalanımız çok da ufak değil. Komple hayatını değiştiren ve bir kaosa sürükleyen bir yalan. Küçük yalanlar tabii ki de olur ama bu çok fazla.

        Beyaz Yalan dizisinde iki ayrı karakteri canlandırıyorsunuz. Bu oldukça keyifli olmalı?

        Kesinlikle çok keyifli ama ben Alara’ya daha bağımlıyım. Çünkü ilk defa böyle dişi bir karakteri canlandırıyorum. Bu yüzden Alara’yı oynamak beni daha çok kamçılıyor. Aslında iki değil üç karakter oynuyorum. Alara, Melek ve Alara’yı oynayan Melek’i oynuyorum. Bu değişimler de bana çok zevkli geliyor.

        ‘RAHATSIZ OLAN takip etmez’

        Hayatımın dönüm noktası dediğiniz şey neydi?

        Kaçak Gelinler. Hiçbirimiz bu kadar etkili olacağını beklemiyorduk.

        Furkan Andıç ile bir birlikteliğiniz var mı?

        Aslında cevaplamıyorum bunu bakan neyin ne olduğunu anlıyordur. Bunun da kimseyi ilgilendirdiğini düşünmüyorum. Kendi hesabımdan da istediğimi paylaşırım. Orası bir fan hesabı değil. Rahatsız olan da takip etmez.

        Sinema filminde olmak ister misiniz?

        Kesinlikle çok istiyorum.

        Birlikte oynamak istediğiniz biri var mı?

        Mehmet Günsür.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ