Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Hayat Şarkısı son bölümüne neler yaşayanacak? Hayat Şarkısı 17.bölüm fragmanı

        Başrollerini Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya, Ahmet Mümtaz Taylan ve Seray Gözler'in paylaştığı Hayat Şarkısı dizisi, bu akşam yayınlanacak yeni bölüm öncesi 17.bölüm fragmanı ile izleyicilerin aklında birçok soru işareti oluşturdu. Bir önceki bölümde Kerim ile Hülya'nın yakınlaşması dikkat çekerken, yeni bölüm fragmanında Filiz'in İstanbul'a dönmüş olması izleyicilerde merak uyandırdı. İşte sizler için hazırladığımız Hayat Şarkısı 17.bölüm fragmanı ve yeni bölüm öncesi ön özet...

        Hayat Şarkısı, Bayram'ın Hülya'ya yaptığı sahiplenici konuşma ile başlar. Filiz, Mahir'den hem Kerimi hem de çocuğu ister.Çocuğu almak için başlayan harekat, heyecanlı sahnelere yol açacaktır.

        HAYAT ŞARKISI 17. SON BÖLÜM FRAGMANI

        HAYAT ŞARKISISON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Çok korktum seni bir daha göremicem diye"

        "Sensiz bittim oralarda. Nasıl yaparsın bunu? Nasıl gidersin? Ne haldeyim görmüyor musun?"

        "Beni bırakma tamam mı?"

        "Seninle sevişip, sonra terk edicem"

        "Beni bırakırsan seni öldürürüm"

        "Öldürüyorsun zaten"

        Televizyon dizilerimizde ender yazılan, ender oynanan kalitede bir aşk kavuşması izledik 16. bölümde.Kalplerimizi yerinden oynatmaya yeten sahneler yer aldı. Evi terk eden Hülya'nın izini abisi sayesinde bulan Kerim, karısının yanına gitti ve "medeni boşanalım" konuşmasından nefis bir aşk sahnesine, evlendiklerinden beri yaşayamadıkları kavuşmaya gittik. Birbirlerini bırakmama kararı aldı iki sevgili, iki eş.

        Bölümün sonlarında gelen bu sahneden sonra da evde neredeyse davul zurnayla karşılandı küçük gelinin dönüşü. Çünkü onda başka bir sıcaklık, başka bir samimiyet vardı Cevher ailesi için. Çünkü Hülya Zeynep gibi onların karşısında değil, onların yanındaydı. Çünkü Bayram'ın aleyhindeki delilleri toplayıp onların önüne koyan Hülya'ydı. Bu bölüm Hülya- Kerim çiftinin gerçek kavuşmasıyla ve Almanya'dan güçlenmiş şekilde gelen Filiz'le sınavlarının başlamasıyla sona erdi.

        Size birisi "başrol sadece esas kızla esas çocuğun olur" derse sakın inanmayın. Esas kızla esas çocuğun başrol olmayı başaramadığı diziler de görülmüştür, Hayat Şarkısı'ndaki Burcu Biricik ve Birkan Sokullu gibi şiir yazdıkları, izleyiciyi avuçlarının içine aldıkları da. Ama Olgun Toker gibisi daha enderdir. O başrol olarak başlamadı belki ama çoktan bizim başrollerimizden biri. Mahir iyi yazılan bir karakter tamam, ama Olgun Toker de onu tepeye çıkaran kişi. İşte bu bölümün en güzel sahnelerden biri evi terk etmiş Hülya'yla, Cem ile arkadaşlarını parmaklıkların arkasına düşürmüş Mahir'in yüreklerinin en derinlerindeki sırları paylaştıkları anlar oldu. Mahir ve Hülya 'Ömür boyu en yakın dostuz' andını içtiler.

        HAYAT ŞARKISI DİZİSİ OYUNCULARI

        Burcu Biricik

        Hülya Çamoğlu Cevher

        Birkan Sokullu

        Kerim Cevher

        Tayanç Ayaydın

        Hüseyin Cevher

        Ecem Özkaya

        Melek Çamoğlu

        Ahmet Mümtaz Taylan

        Bayram Cevher

        Seray Gözler

        Süheyla Cevher

        DİZİNİN GENEL HİKAYESİ

        Mudanya yakınlarındaki Işıklar Köyü'nde doğup büyümüş olan Bayram ve büyürken tek arkadaşı olan kan kardeşi Salih, aralarındaki bir anlaşmazlığı tatlıya bağlamak için çocukları Melek ile Kerem’i küçük yaşta nişanlarlar ve çocuklar büyüyüp evlenme çağına gelene kadar da farklı şehirlerde yaşamlarını sürdürmeye devam ederler.

        İki çocuk sahibi olan Bayram, ailesi ile yerleşmiş olduğu İstanbul’da işlerini geliştirip büyük bir servete sahip olsa da verdiği sözü unutmaz. Genç oğlu Kerim’i üniversiteden mezun olduğu gün yanına alarak Işıklar Köyü'nde iki kızı, Hülya ve Melek ile yaşayan Salih’in kapısını çalar. Salih de verdiği söze sadıktır ve Bayram’ın gelişi ile çocukların düğün kararını kesinleştirirler. Oysa her iki ailenin çocukları geçen yıllar içerisinde kendilerine ait birer hayat kurmuş ve farklı sevdalara ve hedeflere yönelmiştir. Gençler kendi aralarında bu mecburi evlilikle ilgili kararlar alıp, buldukları çözümlerle rahatlasalar da; hiç hesaba katmadıkları Hülya’nın planları çoktan devreye girmiştir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ