Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İçerde 10. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti izle

        Pazartesi akşamlarının fenomen dizisi “İçerde”, heyecan dozu yüksek, sürprizlerle örülü bir bölümle daha milyonları yine ekrana kilitleyecek. Takipçileriyle 10’uncu randevusuna çıkacak dizide intikam rüzgarları esecek! İşte İçerde 10. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

        İÇERDE 10. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Sarp, kendisine ve Celal'e oynanan oyunun aktörlerini artık biliyordur. Bilmeceyi çözmüştür. Şimdi intikam zamanıdır. Bütün yaşananlara sebep olanlar bir bir yakalanıp hesap vermek zorundadır.

        Alyanak, Celal’i bitirecek kudrette bir adam değildir. Tüm planı kuran Köstenceli'dir. Ancak Köstenceli’den intikam almak kolay olmayacaktır. Zekice plan yapıp temkinli hareket etmek gerekiyordur.

        Mert de oyuna dahil olur. Yusuf Müdür hem Celal’i hem de Köstenceli’yi aynı anda bitirmenin planlarını yapmaktadır

        İÇERDE 9. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Sarp, ailesini kurtarmak için mahalleye Celal ile yüzleşmeye gider. Elindeki tek kozu Melek’tir. Mert, Füsun ve Eylem’in kaçırılmasına sebep olduğu için çok üzgündür. Onlara bir zarar gelmemesi için plan yapar. Yusuf’tan gizli olarak ekibini alıp Melek, Füsun ve Eylem’in takas yerine gider. Mert’in bu hamlesini Yusuf öğrenince bilgisi dışında iş çevrildiği için çok kızar. Mestan’ın ölümünden dolayı Sarp’ın peşinde, sadece Celal ve adamları yoktur ayrıca polis de Sarp’ın peşindedir. Sarp kimseye yakalanmadan kendisini aklamak zorundadır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ