Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Hayat Şarkısı 39. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        Başrollerini Burcu Biricik, Birkan Sokullu ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın paylaştığı Hayat Şarkısı 39. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümdeHülya, Bahar'ın velayetini almak için harekete geçiyor; Melek kapana kısılıyor! İşte Hayat Şarkısı 39. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        HAYAT ŞARKISI 39. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Zeynep’in Mahir’ile yaptığı Berlin kaçamağı basında da yer alıp Cevher Ailesi tarafından öğrenildiğinde, eltisini korumak için söylediği yalanlar Hülya’yı da çok zor duruma düşürür.

        REKLAM

        Kerim’in yurt dışına çalışmaya giderken oğlunu da yanına alabileceğini söylemesi üzerine Hülya artık harekete geçme zamanının geldiğine karar vererek Mahir ile birlikte bunu engelleme çalışmalarına başlar.

        Hülya boşanmak için harekete geçerken, Kerim’in avukatlarına maddi olarak hiçbir talepte bulunmayacağını bildirir. Diğer yandan Hülya’nın, Bahar’ı kendi nüfusuna geçirme kararını alarak bunu ablasıyla paylaşması üzerine Melek tam anlamıyla psikolojik olarak çöker.

        HAYAT ŞARKISI 38. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Hülya ve Kerim’i kaçırıp bir dağ evine kapatanların gerçek niyetleri gizemini korurken, Cevher Ailesi bu habersiz kayboluşu çiftin barışmalarına yormaktadır.

        Hatice ve Aysel ise öğrendikleri sırrın hesabını Melek’ten sormaya kalkarken, Hüseyin’e suçüstü yakalanacaklardır.

        Hülya ve Kerim dağ evinde kavgalarına kaldıkları yerden devam ederlerken, Mahir ve Hüseyin de güç birliği edip izlerini sürmektedirler. Kaçırılmaları ile yalnız kalan Hülya ve Kerim ilişkilerini yeniden gözden geçirirken, bir taraftan da kurtulmanın yollarını ararlar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ