Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kırlangıç Fırtınası oyuncuları ve 2. bölüm fragmanı

        Sırlarla dolu olan hayatları konu alan Fox TV'nin yeni dizisi Kırlangıç Fırtınası 1. bölümüyle dün akşam izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Kırlangıç Fırtınası'nın yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte Kırlangıç Fırtınası oyuncuları ve 2. yeni bölüm fragmanı...

        KIRLANGIÇ FIRTINASI 2. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

        Dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başlayan Kırlangıç Fırtınası'nın 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Kırlangıç Fırtınası 2. yeni bölümüyle 13 Mart Pazartesi günü izleyicisinin karşısına çıkacak.

        REKLAM

        KIRLANGIÇ FIRTINASI İLK BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

        Abisi tarafından yaşlı ve zengin bir adamla evlendirilmek üzere olan Ülfet, aşık olduğu ve karnında çocuğunun taşıdığı gençle kaçar. Abisi Kudret, Ülfet’i tam da doğum yaptığı sırada yakalar. Kudret Ülfet’in sevdiği adamı öldürüp, çocuğunu ondan koparır. Ülfet’i de onu isteyen yaşlı adamla birlikte gönderir. Bu sırada kendi eşi de doğum yapmıştır. Ülfet’ten kopardığı çocuğu kendi çocuğunun yanına yatırır. Bu sır Kudret’in, annesinin ve ebe kadının arasındadır. Yıllar sonra Ülfet oğlu için geri döner.

        KIRLANGIÇ FIRTINASI GENEL HİKAYE

        İntikamını almak için doğduğu yere geri dönen Ülfet'in geçmişine ve bugünden sonra yapacaklarına tanık olacağız. Ülfet, abisi onu başka biriyle evlendireceği sırada sevgilisiyle kaçar ancak abisi Kudret ve müstakbel damat Ahmet, Ülfet’in peşine düşer. Maalesef Ülfet hamiledir ve aynı esnada Kudret’in karısı Meryem de hamiledir. Ahmet ve Kudret, Ülfet’i ve aşığını bulduğu sırada Ülfet doğum yapmaktadır.

        REKLAM

        Kudret bebeği alır ve Ülfet’in sevgilisinin de canına kıyar. Ahmet’e, Ülfet’i alıp gitmesini söyler ve bebeği Meryem’in doğurduğu oğlanın yanına yatırır. Meryem ikiz doğurduğunu sanmakta, Ülfet ise bebeğinin abisi tarafından esirgemeye verildiğine inanmaktadır. İki oğlan ikiz kardeş gibi büyürler.

        Ahmet ise Ülfet’i alıp Almanya’ya gitmiştir. Yıllar sonra Ahmet de ölür ve tüm malı mülkü Ülfet’e kalır. Ülfet, oğlunu bulmak için geri döner ve bu sırrı bilen, Kudret ile Ülfet’in annesi Fikret ve Meryem’in doğumunu gerçekleştiren Ebe Hamdiye’dir.

        KIRLANGIÇ FIRTINASI OYUNCULARI

        Kırlangıç Fırtınası’nın başrollerinde Fikret Kuşkan (Kudret), Emel Çölgeçen (Ülfet), Ekin Mert Daymaz (Şahin), Gün Akıncı (Yusuf) ve Damla Aslanalp (Maral) oynuyor.

        KUDRET TURABOĞLU (FİKRET KUŞKAN)

        50 yaşında, gücü kuvveti yerinde heybetli. Ailenin mutlak hakimi, yöre sakinleri tarafından da korkuyla karışık bir saygı görmekte. Karanlık tarafları var. Bu da karşıdaki için hiç de tekin olmayan bir hava estiriyor.

        ÜLFET TURABOĞLU (EMEL ÇÖLGEÇEN)

        Gücünü kuvvetini Kudret abisinden almış. Renkli gözlü, sert bir mizacı var. Almanya macerası ondan çok şey götürse de kattıkları gözle görünür düzeydi. Evladı ve sevdiği adam elinden alındığı için intikam hırsıyla yanıp tutuşmakta ama saldırmak yerine yavaş yavaş, çektire çektire yapmak istiyor yapacaklarını.

        FİKRET TURABOĞLU (AYŞENİL ŞAMLIOĞLU)

        75 yaşında. Yaşına rağmen hala dimdik duran bir kadın. Otoriter olmasına rağmen erkek egemenliğini kabul ettiği için Kudret’e söz geçiremiyor. Aile içinde mutlak hakimiyeti var. Saygı görüyor.

        MERYEM TURABOĞLU (EBRU AYKAÇ)

        Dört çocuk annesi (O öyle biliyor. Aslında üç), çocuklarına köle olan tam bir ana. Sevecen, bağışlayıcı, Kudret ve çocuklar (özellikle Şahin ) arasında kalkan.

        ŞAHİN TURABOĞLU (EKİN MERT DAYMAZ)

        25 yaşında, uzun boylu, yakışıklı, atletik bir tip, serseri, dik başlı, yalnızlığı seviyor. Kardeşi Yusuf ve anası Meryem tek dur noktası. Onun dışında kimseyi takmıyor. Kudret’le yedi yirmi dört savaş halinde. Sportmen, çevik bir yapısı var.

        MARAL YILMAZ (DAMLA ASLANALP)

        23 yaşında, orta boylu, canlı, neşeli, sivri dilli, dobra bir kız. İşitme engelliler öğretmeni. Yeni mezun henüz görevlendirilmedi. Meraklı, maceracı bir tip. Şahin’in kopyası gibi. Yine bu yüzden Şahin’le didişmekte.

        HİKMET TURABOĞLU (İNANÇ KONUKÇU)

        Hastalıklı, kalbi zayıf olduğu için yorulmaya gelmiyor. Benzi soluk.

        YUSUF TURABOĞLU (GÜN AKINCI)

        25 yaşında, uzun boylu, yakışıklı, sessiz sakin, uyumlu, Şahin’e hayran, Şahin’e oranla daha sakin ama Şahin’in peşinden de ayrılmıyor.

        AKIN AKSEL (OZAN OSMANPAŞAOĞLU)

        30 yaşında, Turizm otelcilik mezunu. Kudret’in otelinde müdür olarak çalışmakta. Annesini beş yaşındayken bir trafik kazasında kaybetmiş. Babası daha sonra Maral’ın annesiyle evlenmiş. Ortaokuldan itibaren hep evden uzak olmuş. Yatılı okullarda okumuş. Sonra da üniversite, askerlik iş derken hiç köklü, ait olduğu, ait hissettiği bir evi olmamış.

        ZEHRA TURABOĞLU (DENİZ BOLIŞIK)

        35 yaşında, yaşını pek göstermiyor. Kendine bakıyor. Genç ve güzel bir kadın. On beş yıldır Hikmet’le evli, çocuk yok. Kendisini Hikmet’in bakıcısı olarak görüyor. Hikmet’e hem acıyor hem de öfkeleniyor. Libidosu yüksek, konuşkan, meraklı bir tip.

        REYHAN TURABOĞLU (PERİHAN ÜNLÜCAN)

        20’li yaşlarda, buğday tenli, şapşal, Akın’a körkütük aşık. Evleneceği için çok mutlu. Elinden telefon düşmeyen, hayallerde yaşayan, etrafında olup bitenlere kör bir tip.

        İNCİ TURABOĞLU (TÜLİN YAZKAN)

        23 yaşında, doğuştan sağır olduğu için konuşamıyor da… Eğitim almamış. Meryem’le kurdukları ortak bir dil var. Bakışlarla anlaşıyorlar. İçine kapanık, başı önde bir kız. Resim yapmayı seviyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ