Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Evlat Kokusu son bölüm fragmanı ve özeti

        Kadrosunda Hande Soral, Barış Kılıç, Sedef Avcı, Murat Han ve Yeşim Salkım'ın yer aldığı Evlat Kokusu, 4. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Evlat Kokusu yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        EVLAT KOKUSU YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Çınar’ın, kendi hastalığına çare olsun diye öz annesinden koparıldığını öğrenen Ela şoktadır. Ela’yı ağlarken bulan Çınar, sebebini sorar. Herkes soluğunu tutmuş, Ela’nın yanıtını beklemektedir.

        Akbaşlar’ın tehdidi karşısında Zeyno’nun davasını üstlenen Av. Leyla, ilk iş olarak Çınar’ı almak için velayet davası açar. Çınar’ın kaçırılmasında Cevahir’in parmağı olduğunu öğrenen Aslan, çılgına döner. İki kardeşin büyük yüzleşmesi ailedeki tüm dengeleri değiştirir.

        Aslan ile ilişkisini düzeltmek isteyen Zümrüt onunla baş başa yemeğe çıkar. Tam her şey yoluna giriyor derken, Hünkar’ dan gelen bir telefonla dünyaları başlarına yıkılır.

        GEÇTİĞİMİZ HAFTAKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Oğlundan bir daha ayrılmaktansa ölümü göze alan Zeyno’ya hiç beklemediği bir yardım eli uzanır. Zeyno, ne Cevahir’in ne de Hünkar’ın tehditlerine aldırmaz. O, her ne pahasına olursa olsun oğlundan vazgeçmeyecektir.

        Öte yandan Aslan, Zeyno ile anlaşma yoluna gitmek ister. Zümrüt ise asla bir anlaşmaya yanaşmadığı gibi Çınar’ın sevgisini de paylaşmayacaktır.

        Zümrüt ve Aslan, Çınar hakkında konuşurken etraflarında onları dinleyen biri olduğunun farkında değillerdir. Öte yandan Hünkar ile müsteşar Serdar’ın geçmişten gelen büyük sırrı, ikisini de birbirine mecbur kılar.

        2. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Akbaşların masasına oturan Zeyno’nun “Oğlum bu evde ve ben onu almaya geldim” sözleri masada soğuk rüzgarlar estirir ve Zeyno evden ayrılır. Herkes şok olmuştur. Evde çok büyük bir karışıklık yaşanırken, Çınar’ın yatağında olmadığı fark edilir.

        Çınar nerededir ve ortadan kaybolmasına evden kim yardım etmiştir? Çınar, bir bilinmeze doğru yola çıkarken, Ela’nın sağlığı ise hızla kötüye gider.

        Ela’nın kurtulması için, Çınar’ın bir an önce bulunması ve hastaneye Ela’nın yanına getirilmesi gerekmektedir. Zaman daralırken, Zeyno ise izini kaybettirmiştir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ