Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kırgın Çiçekler 86. son bölümde Kader gerçekleri öğreniyor

        Atv'de yayınlanan başrollerini Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker'in paylaştığı Kırgın Çiçekler 86. son bölümüyle ekranlarda. Dizinin yeni bölümünde Sadri Bey'in torunu olarak gösterilen Meral, gerçek torunun Kader çıkmasıyla şaşkına dönüyor. Kader'in Meral'e 'Bana para için kazık attın, senden nefret ediyorum, defol git buradan' dediği tanıtım heyecan uyandırdı. İşte Kırgın Çiçekler 86. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        KIRGIN ÇİÇEKLER 86. SON BÖLÜMDE NELER OLACAK?

        Aranan torunun Kader olduğunu öğrenen Meral, büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Gerçeği Kader'e nasıl söyleyeceğini bilemez. Kader onu terk eden babasından nefret etmektedir.

        REKLAM

        Sadri, Meral'i nüfusuna almak isteyip, yurttan almak ister. Macide, Meral'i mirasa ortak etmemek için elinden geleni yapmaya kararlıdır.

        Eylül ve Serkan yüzleşerek, ilişkileri hakkında çok önemli bir karar alırlar. Defne annesinin izini sürerken, kendisini ve kızları bilmeden çok büyük bir tehlikeye atar...

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

        Meral kendisini torunu zanneden Sadri ile tanışır. Yaşlı adam, Meral'in torunu olduğunu ilan eder. Karısı Macide, mirasa bir ortakçı gelmesinden hiç hoşlanmaz. Zehra, Songül ve Güney'in sınav için bıraktığı parayı harcar. Songül çok zor durumda kalır.

        Kızlar, Meral'in hayal kırıklığı yaşamasından endişe ederlerken, Meral lüks yaşama hemen kendini kaptırır. Evde kendine doğum günü partisi düzenlerken babası olduğunu sandığı Ayhan'ın eşyaları arasında her şeyi değiştirecek bir mektup bulur.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ