Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kara Sevda ne zaman final yapıyor? Kara Sevda final bölümü ne zaman? Kara Sevda neden bitiyor?

        Başrollerini Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu ve Burak Özçivit'in paylaştığı ve Nihan, Emir ve Kemal'in hikayesini konu edinen Kara Sevda için final tarihi belli oldu. PekiKara Sevda ne zaman final yapıyor? Kara Sevda final bölümü ne zaman? Kara Sevda neden bitiyor? İşte tüm detaylar...

        KARA SEVDA NE ZAMAN FİNAL YAPIYOR, NE ZAMAN BİTİYOR?

        Final bölümünün ne zaman yayınlanacağı ve dizinin ne zaman biteceği oldukça merak ediliyor. Kanaldan alınan bilgiye göre, Kara Sevda dizisi 74. bölümüyle final yaparak izleyicisine veda edecek.

        Aksi bir durum olmadığı takdirde, 3 bölüm sonra yani 28 Haziran 2017 günü 74. bölümde, Kara Sevda final yaparak ekranlardan ayrılacak.

        REKLAM

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NİHAN İLE EMİR BOŞANMA KARARI ALMIŞTI

        Kemal Emir’e diz çöktürtmenin, Nihan yıllardır süren esaretten kurtuluşunun tadını çıkarır. Kemal’in Emir’i seçeneksiz bırakması sonucunda yıllardır hayalini kurdukları gün gelir; Nihan ile Emir boşanır.

        Emir hayatındaki en değerli varlık olan Nihan’ı düşmanına bırakmamaya kararlıdır. Emir Kemal’i can evinden vuracak bir plan için düğmeye basar. Bu planın merkezi artık kaybedecek bir şeyi kalmayan Asu olacaktır.

        Emir’in teklifini kabul eden Asu zehrini akıtmak için hazırlıklara başlar. Asu için planın en zor kısmı intikam ateşi ile yanarken sabretmek olacaktır.

        Eline geçen görüntülerin altında ezilen Zeynep sonunda kararını verir. Zeynep’in bu kararı Kemal ve Emir arasındaki ezeli savaşta tüm dengeleri değiştirecektir.

        Emir ise elindeki hançeri Kemal’in kalbine saplamak için pusuda beklemektedir.

        REKLAM

        Emir’in ataklarının bitmediğinin farkında olan Nihan’a gelen not, Nihan’ın bütün hayatının akışını asla değişmeyecek şekilde sabitler. Nihan,

        Kemal’in hayatını kurtarmak için çıktığı yolculukta, kendi hayatının da sonsuza kadar değişeceğini çok geç anlayacaktır.

        Kemal ve Nihan mutlu sona yaklaşmışken Emir ellerini kirletmekten çekinmez. Artık bu savaş sona doğru ilerlerken, Emir’in her hamlesi acımasız ve keskindir. Tüm tehlikeleri saklayan gecenin zifirini karanlığını dağıtmak için Kemal yola koyulduğunda, ok yaydan çıkmış olacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ