Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Mahmoud Dahoud derbisi! Galatasaray ve Fenerbahçe transferde karşı karşıya! - Galatasaray Haberleri
        1

        Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk için birbiriyle yarışan Galatasaray ve Fenerbahçe bu kez saha dışında birbirine rakip oldu.

        2

        Gelecek sezonun kadrosu için çalışmalara başlayan iki takım da transferde karşı karşıya geldi.

        3

        Sky Almanya'da yer alan habere göre; Fenerbahçe ve Galatasaray, Borussia Dortmund forması giyen Mahmoud Dahoud ile ilgileniyor.

        4

        Habere göre Borussia Dortmund'la olan sözleşmesi sezon sonunda bitcek olan Mahmoud Dahoud'la 10 takım birden ilgileniyor.

        5

        10 TAKIM İSTİYOR

        Leicester City, Real Betis, Sevilla, Napoli, Milan, Roma, Arsenal, Fenerbahçe ve Atletico Madrid'in ilgilendiği oyuncu için Galatasaray'ın da devrede olduğu yazıldı.

        6

        Almanya Milli Takımı'nın da formasını giyen 27 yaşındaki orta sahanın sözleşmesinin bitmesine 6 aydan az bir süre kaldığı için herhangi bir takımla ön sözleşme yapma hakkı bulunuyor.

        7

        Sarı-siyahlıların sportif direktörü Sebatian Kehl oyuncunun son durumuyla ilgili, "Mahmoud'la çok açık ve dürüst bir şekilde konuştum. Onun sözleşmesini gelecek yaz uzatmayacağımızı ifade ettim." dedi.

        8

        Bu sezon Alman ekibinde toplamda 7 maça çıkabilen Mahmoud Dahoud, 288 dakika süre alabildi. Sahada kaldığı süre boyunca gol veya asist katkısı ise yapamadı.

        9

        Fortuna Düssledorf ve Borussia Mönchengladbach altyapılarında top koşturduktan sonra profesyonelliğe yine Gladbach forması altında adım atan 2017'de ise Dortmund'a transfer olmuştu.