Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Margot Robbie'nin derin tercihi - Magazin haberleri
        1

        Beyazperdenin aranılan kadın oyuncuları arasında gösterilen Avusturalyalı yıldız Margot Robbie, New York'ta objektiflere takıldı.

        2

        Ülkemizde Yırtıcı Kuşlar (Ve Muhteşem Harley Quinn) adıyla gösterime girecek olan filmin tanıtım etkinlikleri kapsamında koşturmaca içinde olan Robbie, arkadaşlarıyla akşam yemeği yedi.

        3

        Güzel oyuncu siyah pantolon üzerine beyaz, derin göğüs dekoltesi olan bir giysi tercih etti.

        Robbie, iddialı tercihiyle meraklı bakışları üzerinde toplamayı başardı.

        4

        Robbie, geçtiğimiz günlerdeki gerçekleşen BAFTA Ödülleri'ndeki sözler çok konuşulmuştu. Kate Middleton (38) ve Prens William’ın (37) da katıldığı törende, sahnede Megxit göndermesi yapmıştı.

        5

        Robbie, Pitt adına yaptığı konuşmada, “Bu ödülü Harry olarak adlandıracağını söylüyor, çünkü ödülü ABD’ye götüreceği için çok heyecanlı. Bunlar onun sözleri, benim değil” ifadesini kullanmıştı.

        Kameraların gösterdiği Cambridge Dükü ve Düşesi, Robbie’nin sözlerine gülerek karşılık vermişti.

        6

        Akademi ve Altın Küre adaylığı bulunan Robbie, kariyerine 2000'lerin sonuna doğru Avustralya yapımı bağımsız filmlerde yer alarak başladı.

        7

        Daha sonra Neighbours (2008–2011) pembe dizisinde yer aldı ve performansıyla iki kez Logie Ödülü'ne aday gösterildi. Amerika'ya yerleştikten sonra ABC'de bir sezon yayınlanan Pan Am (2011–2012) dizisinde yer aldı.

        8

        2013 yılında büyük çıkışını Richard Curtis'in romantik komedi-drama filmi Zamanda Aşk ve Martin Scorsese'nin biyografik dram filmi Para Avcısı ile gerçekleştirdi.

        9

        Aşk Uğruna (2015), Z for Zachariah (2015), Büyük Açık (2015), Tarzan Efsanesi (2016) ve Suicide Squad: Gerçek Kötüler (2016) gibi filmlerde yer aldıktan sonra son olarak 2017 yılında vizyona giren Ben, Tonya filminde Tonya Harding'i canlandırdı.