Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Maria Sharapova anne oldu: Küçük ailemizin isteyebileceği en güzel hediye! - Magazin haberleri
        1

        5 kez Grand Slam şampiyonluğu olan Rus tenisçi Maria Sharapova, 2020'nin son günlerinde uzun süredir aşk yaşadığı iş insanı Alexander Gilkes ile evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanmıştı. İlk çocuklarını bekleyen çiftten müjdeli haber geldi.

        2

        Mutlu birliktelikleri süren Maria Sharapova ve Alexander Gilkes'in 'Theodore' adını verdikleri bebekleri, dünyaya geldi.

        3

        "KÜÇÜK AİLEMİZİN İSTEYEBİLECEİ EN GÜZEL HEDİYE!"

        35 yaşındaki Rus tenisçi, nişanlısı ve bebeğiyle çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. İlk kez anne olma sevincini yaşayan Maria Sharapova, duygularını "Küçük ailemizin isteyebileceği en güzel, zorlu ve ödüllendirici hediye!" sözleriyle dile getirdi.

        4

        NİŞANLISININ DOĞUM GÜNÜNÜ BEBEĞİYLE KUTLADI

        Henüz bebeğinin yüzünü göstermeyi tercih etmeyen Sharapova, ardından Gilkes'in doğum gününü kutladı. Ünlü isim, nişanlısının bebeğiyle çekilen fotoğrafını "İyi ki doğdun baba." notuyla yayınladı.

        5

        HAMİLE OLDUĞUNU BÖYLE DUYURMUŞTU

        Maria Sharapova, hamile olduğunu geçtiğimiz nisan ayında karnı burnunda pozunu Instagram hesabından paylaşarak duyurmuştu. Sharapova, deniz kenarında çekilen fotoğrafını, "Değerli başlangıçlar. İki kişilik doğum günü pastasını yemek her zaman uzmanlık alanım olmuştur." notuyla yayınlamıştı.

        6

        400 BİN DOLARLIK NİŞAN YÜZÜĞÜ

        Öte yandan Sharapova, beş karatlı nişan yüzüğüyle çok konuşulmuştu. Rus sporcu, Gilkes'in evlilik teklifine "Evet!" yanıtını verdikten sonra iri taşlı elmas yüzüğünü takipçileriyle paylaşmıştı.

        Ünlü bir tasarımcının imzasını taşıyan beş karatlı yüzüğün 400 bin dolar değerinde olduğu ortaya çıkmıştı. Bir altın levha üzerine oturtulan yüzük, Gilkes tarafından ısmarlanmış ve özel olarak tasarlanmıştı.

        7

        2020'DE TENİSE VEDA ETMİŞTİ

        5'i Grand Slam olmak üzere toplamda 36 şampiyonluğu olan Sharapova, geçtiğimiz Şubat 2020'de tenisi bıraktığını söylemişti.

        8

        Emekli olduğunu açıklayan bir mektup yayınlayan Maria Sharapova, "Tenis, sana elveda diyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        Sharapova, 2016 Avustralya Açık esnasında alınan bir doping numunesi pozitif çıkınca 26 Ocak'a kadar sahalardan men edilmişti.

        9

        Sporcunun cezası, 26 Nisan 2017'de bitmişti. Ancak Maria Sharapova, daha sonra kariyerindeki eski güzel günlerine geri dönememişti.

        Fotoğraflar: AP, Instagram.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ