Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem MasterChef eleme adayları belli oldu mu? İşte MasterChef 18. bölüm fragmanı

        MasterChef eleme adayları belli oldu mu? 29 Ekim akşamı yani bu akşam ekrana gelen MasterChef 17. bölümde cevabını buldu. Peki; MasterChef 17. bölümde eleme adayları kimler oldu? İşte bugünkü programda belli olan MasterChef eleme adayı...

        MASTER CHEF ELEME ADAYI BELLİ OLDU

        MasterChef 29 Ekim akşamı ekrana gelen 17. bölümde Kerem dokunulmazlığı kazandı. Öte yandan Kerem ve Tuğçe aasındaki sert tartışmalar ise geçtiğimiz akşama damgasını vurdu. Neticede yapılan oylamada Tuğçe ve Hakan 4 oyla eleme adayları oldu. Takım kaptanı olarak Kerem'in kararıyla Tuğçe eleme potasına gönderildi.

        MASTERCHEF 23 EKİM KİM ELENDİ?

        Geçtiğimiz Pazartesi akşamı (22 Ekim) MasterChef Türkiye'de ilk eleme adayları belirlenmişti. Eleme potasına giren Hakan ve Doruk olmuştu. Ardında Salı akşamı ekrana gelen bölümde ise Murat ve Tuğçe diğer iki eleme adayı oldu. Yarışmada heyecan dozu yüksekti. İki takım arasından kıyasıya yapılan mücadelede kazanan takım Mavi Takım oldu. Ardından elenen isim belirlendi.

        Eleme adaylarının açıklanmasının ardından jüri üyerleri elenen ismi belirledi. Dün akşam eleme potasına giren Doruk, yapılan eleme sonrası hayallerine veda eden isim oldu.

        REKLAM

        MASTER CHEF 18. BÖLÜM FRAGMANI

        MASTERCHEF MURAT KİMDİR?

        Murat Özdemir, namıdiğer MasterChef Murat Bolu'da 1973 senesinde dünyaya geldi ve 45 yaşında. Yemekteyiz'den sunucu Onur Büyüktopçu'nun sözünü kestiğiiçin kovulan MasterChef Murat o günden beri ilgi odağı olmaya devam ediyor. Son olarak MasterChef'te Türkiye'nin karşısına çıkan MasterChef Murat aşçılık yapmakta ve hali hazırda bir kız çocuğu babası... Fitness ile ilgilenen ve gezmeyi seven yarışmacı, davranışlarıyla da MasterChef'te sık sık jüri üyeleriyle gerilim yaşıyor.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ