Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon MasterChef kim elendi, kim gitti? 10 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

        MasterChef kim elendi? Sorusu MasterChef Türkiye izleyicisi tarafından merak konusu oldu. Her hafta eleme heyecanı yaşanacak olan MasterChef'te yarışmacılar en iyi yemeği çıkarabilmek için kıyasıya mücadele etti. Son olarak elemeye kalan 4 isim Mehmet Şef'in hazırladığı menüye en yakın yemeği çıkarmak için yarıştı. İşte MasterChef Türkiye'de elenen isim...

        ORHAN'IN TAKIM KAPTANLIĞI BEĞENİLMEDİ!

        İkinci kez MasterChef'e dönen ve Kırmızı takımın kaptanı olan Orhan'ın kaptanlığı yarışmacılar tarafından sert eleştiri aldı. Üç yarışmada üst üste kaybeden Kırmızı takım sorunu Orhan'da buldu. Kırmızı takımın yarışmacıları arasında gerginlik yaşandı.

        MAVİ TAKIMA ŞEFLERDEN BÜYÜK ŞOK!

        MasterChef Türkiye'de yarışmacılar cheesecake yaptı. Mavi takımda Güzide cheesecake yaparken yere düşürdüğü bıçağı limon keserken kullanması Mehmet Şef'in gözünden kaçmadı ve mavi takım büyük bir şok yaşadı. Mehmet Şef, Mavi takımın yaptığı cheesecake'i değerlendirmeye almayacaklarını açıkladı.

        MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

        MasterChef Türkiye'de ilk yarışma dokunulmazlık oyunu oldu. Şefler 5 Çayı menüsü istedi. Kırmızı ve Mavi takım kıyasıya yarıştı. En güzel menüyü çıkaran takım ise Mavi oldu. Böylelikle mavi takım eleme heyecanından kurtulmuş oldu.

        BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

        MasterChef Türkiye 11. bölümde oynanan dokunulmazlık oyunu sonrası kırmızı takımda bireysel dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Danilo Zanna'nın hazırladığı, Un Giorno da Ricordane isimli İtalyan yemeği vardı. MasterChef bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Batuhan oldu.

        MASTERCHEF KİM ELENDİ?

        MasterChef'in ikinci eleme yemeği Mehmet Şef'in Mısır Püresi Üzerinde Kuzu Sırtı yemeğiydi. Ekin, Nalan, Eda ve Orhan 30 dakika süre içerisinde Mehmet Şef'in tabağına en çok benzeyen tabağı çıkarmaya çalıştı. Ekin'in tabağı çok beğenilirken, yarışmaya veda eden isim ise Nalan oldu.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ