Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon VEDA! MasterChef kim elendi, yarışmadan kim gitti? 13 Kasım 2022 Pazar dün akşam MasterChef Türkiye'ye veda eden yarışmacı kim oldu?
        1

        MasterChef Türkiye'de eleme gecesi yaşandı. Bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarının ardından eleme adayları da kesinleşti. En iyi tabağı çıkarmak için mücadele eden yarışmacılardan bir kişi programa veda etti. İşte 13 Kasım Pazar günü MasterChef Türkiye'de yaşananlar haberimizde...

        2

        MASTERCHEF ELEME ADAYLARI

        11 Kasım Cuma günü yayınlanan bölümde son bireysel dokunulmazlık ödülünü kazanan Ayaz, eleme potasına Büşra'yı gönderdi. Oylamada ise eleme potasına giden isim Yağız oldu.

        Böylelikle eleme potasında Burak, Barış, Görkem Tolga ve Yağız ile Büşra oldu.

        3

        MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

        MasterChef Türkiye yarışmasında 13 Kasım Pazar günü yayınlanan bölümde hayallerine veda ederek elenen isim Burak oldu.

        4

        MASTERCHEF BU HAFTAKİ ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Mehmet, Danilo ve Somer şefler, yarışmacılardan sol ellerini kullanmadan kebap restorantı menüsü yapmalarını istedi. En başarılı menüyü çıkaran ve birinci etabı kazanan takım MAVİ oldu.

        5

        MasterChef Türkiye son bölümde ödül oyununu kazanan mavi takım, ödül oyununun ikinci aşaması için tezgah başına geçen yarışmacılar, bu etapta Mehmet Şef'in terbiyeli levrek pilakisini yaptı. Bu yemeği en başarılı yapan ve büyük ödülü kazanan isim ise GAMZE oldu.

        6

        Mavi takım

        Fatma Nur (Kaptan)

        Metin

        Gamze

        Görkem

        Tolga

        Burak Kaya