Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon MasterChef Türkiye dün akşam kim kazandı? MasterChef Türkiye eleme adayları kimler oldu? 2 Ekim 2020

        Masterchef dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adayı belirlendi. Haftanın eleme adayları kimler oldu? 1 Ekim akşamı ekrana gelen Masterchef'te heyecan doruktaydı. Masterchef dokunulmazlık oyunu kim kazandı? İşte son bölümde yaşanan gelişmeler...

        BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

        MasterChef yeni bölümde oynanan 2. dokunulmazlık oyununda takımlar, konspetlerini açıkladı. Mavi takım, yurtdışında gelen özel konuklar için "Protokol" menüsü yaparken Kırmızı takım ise "Barbaros'un düğünü" adlı bir konsept menü yaptı. Şefler, hazırlanan yemeklerin tadımını yaparken aynı zamanda konseptlere uygun olup olmadığını da değerlendirdi. Sonrasında şu yemek türlerine göre hangi takımın kazandığını açıkladı.

        REKLAM

        Soğuk başlangıç: Kırmızı takım

        Çorba: Kırmızı takım

        Ana yemek: Mavi takım

        Ara sıcak: Kırmızı takım

        Tatlı: Mavi takım

        MasterChef'te ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan Kırmızı takım oldu. Bu akşam, Kırmızı takım 3-2 skorla dokunulmazlığın sahibi oldu.

        BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

        MasterChef 2020'de dokunulmazlığı kaybeden Mavi takım, siyah önlüklerini giyip mutfağa bireysel dokunulmazlık oyunu için girdi. Bu oyunda yapılması istenen yemek, Mehmet şefin özel tarifi ile Surf and Turf. Yarışmacılar, zamana ve takım arkadaşlarına karşı bu yarışta Mehmet şefin tabağına en yakın olanı hazırlamak için mücadele etti. Bu oyunda rahatsızlanan Tanya, değerlendirme dışında kaldı. Şefler, tadım sonrasında iki kişiyi öne çağırdı. Bu isimler Uğur ile Sefa idi. Bu ikili arasından ise en iyi tabağı yapan Sefa, bireysel dokunulmazlığı kazandı.

        MASTERCHEF TÜRKİYE 3. ELEME ADAYI KİM OLDU?

        Bireysel dokunulmazlığı kazanan Sefa, Mavi takımdan bir arkadaşını eleme potasına gönderdi. Aklımda 3 isim var diyen Sefa, dokunulmazlık oyununu kaybetmelerine neden olduğunu düşündüğü Uğur'u seçti. Böylece Uğur, MasterChef'te haftanın 3. eleme adayı oldu.

        REKLAM

        HAFTANIN İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

        Masterchef Türkiye’de haftanın ilk bireysel dokunulmazlığını kazanan Emir, bir arkadaşını eleme potasına gönderdi. Emir, seçimini dokunulmazlık oyununda kendi isteği ile aldığı yemeği yapamadığı için Esra’dan yana yaptı ve böylece haftanın ilk eleme adayı Esra oldu.

        HAFTANIN İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

        İlk eleme adayının belli olmasının ardından Kırmızı takım oylamaya gitti ve bireysel dokunulmazlığı kazanan Emir ile ilk eleme adayı Esra dışındaki altı yarışmacı için oy kullanıldı. Bu altı yarışmacı arasından en fazla oyu alan Duygu , haftanın 2. eleme adayı oldu.

        MASTERCHEF YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ