Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon MasterChef’te kim elendi? Pelin mi, Araz mı? 28 Kasım MasterChef Türkiye’de elenen isim
        1

        MASTERCHEF TÜRKİYE KİM ELENDİ? 29 KASIM 2021

        MasterChef Türkiye 2021’in yeni bölümünde eleme gecesi heyecanı izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam etti. Final yaklaştıkça heyecan seviyesinin her geçen gün arttığı MasterChef Türkiye’nin yeni bölümünde yarışmacılar elenmemek için büyük çaba sarf etti. Eleme gecesinde, bu haftanın eleme adayları olan Görkem, Pelin, Safanur, Mert, Hasan ve Araz şeflerin verdiği tabakları en iyi şekilde yapmak ve elenmemek için büyük mücadele verdi. 6 kişilik ilk eleme etabında yarışmacılar şefler tarafından verilen ürünle yaratıcı yemekler yaparak en iyi tabakları çıkarmaya çalıştı. Bu turda 6 isim arasından en lezzetli ve güzel yaratıcı tabakları hazırlayan 3 kişi Hasan, Görkem ve Mert oldu ve bu 3 isim elenmekten kurtuldu.

        Eleme turunun ikinci etabına kalan Araz, Safanur ve Pelin ile birlikte şefler yeni bir eleme etabı düzenledi. Danilo Şef’in özel tarifi olan Tris Di Primi’yi en iyi şekilde yapmaya çalışan yarışmacılar mücadelede zorlu dakikalar yaşadı. Sürenin bitmesiyle birlikte yarışmacılar tabaklarını şeflere tattırdı. Şeflerin yaptığı tadımın ardından bu 3 kişi arasında en az başarılı tabağı yapan isim yarışmaya veda etti. Böylelikle MasterChef’te bu haftanın elenen ismi Pelin oldu.

        2

        MASTERCHEF HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİMLER?

        MasterChef’te bu hafta haftanın ilk bireysel dokunulmazlığını kazanan Eren oldu. Dokunulmazlığı kazanan Eren’in potaya gönderdiği isim Görkem oldu. Böylece haftanın ilk eleme adayı Görkem oldu.

        Bireysel dokunulmazlık oyunu sonrasında Kırmızı takımın konseyi ekrana geldi. Konseyde Pelin, Araz ve Hasan için oylama yapıldı. Bu üç yarışmacı arasında ismi en çok yazılan Pelin, haftanın ikinci eleme adayı oldu.

        Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu sonrasında bireysel dokunulmazlığı kazanan Burcu, Safanur’u üçüncü eleme adayı olarak seçti. Sonrasında konseyde yapılan oylama sonucunda ismi en çok yazılan Mert, haftanın dördüncü eleme adayı oldu.

        3

        MasterChef Türkiye’de bu hafta potaya giren isimler Kırmızı takımdan Görkem ve Pelin, Mavi takımdan Safanur ve Mert idi. Son dokunulmazlık oyunu sonrası, dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı takımda bireysel dokunulmazlığı Eren kazanınca Hasan ve Araz, 5 ve 6. eleme adayı oldu.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ