Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Masumlar Apartmanı son bölüm izle! TRT 1 ile Masumlar Apartmanı 70. son bölüm tek parça izle! Masumlar Apartmanı yeni fragmanı...
        1

        Masumlar Apartmanı'nın senaristliğini Deniz Madanoğlu ile Rana Mamatlıoğlu'nun kaleme aldığı, yapımcılığını Onur Güvenatam'ın üstlendiği psikoloji ve dram türünde bir yapımdır. Masumlar Apartmanı son bölümünü kaçıranlar yeniden izlemek isteyenler için izleme linkini sizler için derledik. İşte 17 Mayıs Salı günü TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı 70. son bölüm tek parça izleme linki...

        2

        MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜM İZLE!

        Masumlar Apartmanı 70. bölüm tek parça izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için erişime açıldı. Aşağıdaki linki linki kopyalayıp arama motoruna yapıştırarak izleyebilirsiniz.

        https://www.trtizle.com/diziler/masumlar-apartmani

        3

        MASUMLAR APARTMANI 70. BÖLÜM ÖZETİ

        Hikmet’in ölümü tüm kardeşleri derinden sarsar. Geç de olsa, en azından ölmeden önce babalarıyla gerçek bir bağ kurabilmiş olmaları tek tesellileridir. Gülben ve Safiye, bu süreçte babalarını bir anlamda yeniden tanırken bir yandan da doktor hanımın da desteğiyle duygularıyla yüzleşirler. Zaman geçer, hayat yavaş yavaş normale dönerken Ceylan ve Han arasındaki dengeler de değişir.

        4

        Ceylan’ın beklentisi nettir ancak Han bunu karşılayabileceğinden emin değildir Bu sırada Ege’nin okulda elde ettiği bir başarı Neriman’ı çok heyecanlandırır ama Ege karşısına çıkan fırsatı elinin tersiyle itmeye kararlıdır. Sonunda Naci’nin doğum günü gelir çatar. Safiye büyük bir sürpriz hazırlar. Naci, bu büyük sürpriz karşısında mutluluk içindeyken, Safiye'nin asıl hediyesini sonraya sakladığından habersizdir.

        5
        Haberi Hazırlayan: Türker Üner

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ