Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Melis Birkan ile Aras Aydın'ın nikahından yeni fotoğraflar - Magazin haberleri
        1

        Pek çok dizi ve filmde rol alan Melis Birkan (39), meslektaşı Aras Aydın (32) ile evlendi. Yaklaşık 3 yıldır aşk yaşayan çift, birlikteliklerini 21 Mayıs'ta taçlandırdı.

        2

        Sade bir törenle ile evlenen ikiliyi, dostları yalnız bırakmadı. Engin Akyürek, Nilperi Şahinkaya, Özge Özder ve Leyla Tanlar gibi pek çok ünlü isim de düğüne katıldı.

        3

        YENİ FOTOĞRAFLAR

        Ünlü oyuncu günler sonra nikah fotoğraflarını paylaştı. Birkan, bu mutlu gününde kendisine destek olanlara teşekkür etti.

        4

        "ZOR OLAN HER ŞEY SENİNLE KOLAY OLDU"

        Geçtiğimiz yıl, 32. yaşına sevgilisinin doğum gününü romantik mesajla kutlayan Melis Birkan, "Elleri, gözleri, saçları saçlarıma karışan sevgilim hep sen ol... Zor olan her şey seninle kolay oldu. "Olmaz" dediğim, olmayacak sandığım her şey seninle olur oldu. Geçtiğimiz yıl zor bir yıldı, seninle geçtiği için benim için hep güzel oldu. Mucizelere hep inandığımız ve inandıklarımızın gerçek olduğu bir yıl ve yaşın olsun sevgilim. İyi ki doğdun Aras'ım..." ifadelerini kullanmıştı.

        5

        MELİS BİRKAN HAKKINDA

        Melis Birkan, ilköğretim ve lise yıllarında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda bale dersleri aldı. Aynı üniversitede modern dans eğitimini tamamladı. Yönetmenliğini Çağan Irmak'ın yaptığı Ulak ve Issız Adam filmlerinde başrol oyuncusu olarak yer aldı. Issız Adam'daki performansıyla Sadri Alışık Ödülleri'nde 'En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazandı. Melis Birkan, Avrupa Yakası, Leyla ile Mecnun, İşler Güçler, Söz ve Sefirin Kızı gibi birçok dizide de rol aldı.

        6

        ARAS AYDIN HAKKINDA

        Aras Aydın, 4 Ocak 1989 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

        2010 yılında yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı ve Bülent Emin Yarar'ın başrolde olduğu "Öğretmen Kemal" adlı diziyle ilk oyunculuk deneyimini yaşadı.

        "Kiraz Mevsimi" ve "İnadına Aşk" gibi dizilerde rol aldı.

        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ