Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Birlikteliklerini duyurdu! Melis İşiten ile Sergen Deveci aşk yaşıyor! - Son dakika Magazin haberleri
        1

        Melis İşiten, 2014'te evlendiği meslektaşı Uraz Kaygılarıoğlu ile evliliğini 5 yıl sonra noktalamıştı. İşiten'in bu birlikteliğinden de Ada adında bir kızı dünyaya gelmişti.

        2

        Kaygılaroğlu'nun, Berrak Tüzünataç ile aşkını ilan etmesinden sonra, İşiten'in de gönlünü komedyen Sergen Deveci'ye kaptırdığı ortaya çıktı.

        3

        "ÖPÜNCE GEÇER DİYORUM"

        İşiten, aşkını Instagram hesabından haykırdı. Ünlü oyuncu, paylaşımında Deveci'yi etiketleyerek, "Öpsen geçer, sarılsak unuturuz. Ama darılırsak kalırız öyle. Hiç darılmasak olmaz mı? Paramparça olmadan dile gelse kırılmaya yazan taraflarımız böylelikle gülüşümüzle iyi etsek birbirimizi derim ben. Yine kadehlerle doğurur sabahı, kahkahalarımızla şifalandırırız birbirimizi. Affedilir diyorum yani, öpünce diyorum geçer, yeter ki niyetimiz neşemizle sevmek olsun." ifadelerini kullandı.

        4

        İşiten, bir ay önce Sergen Deveci'nin Youtube kanalındaki Talk Show'una katılmıştı.

        5

        SERGEN DEVECİ HAKKINDA

        Sergen Deveci, 2 Ekim 1991 tarihinde İzmit’te dünyaya geldi. Oyunculuğa olan ilgisi nedeniyle Kocaeli Şehir Tiyatrosu’nda eğitim aldı. Sosyal medya mecralarında tanınan isimler arasında yer alan Deveci, skeçleri ile dikkat çekmişti.

        6

        İlk olarak Habertürk'ün duyurduğu Uraz Kaygılaroğlu ile Berrak Tüzüntaç'ın aşk dedikodusu, Kaygılaroğlu tarafından doğrulanmıştı. Çift, geçtiğimiz hafta da Arnavutköy'de yan yana görüntülenmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ