Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Sezgilerimiz güçleniyor! İşte 19-25 Ekim haftalık burç yorumları...
        1

        Merhaba sevgili Habertürk okurları… Ekim ayının sonlarına girdiğimiz şu günlerde, yine gündem bol… Geçtiğimiz hafta başlayan Merkür retrosu, kasım ayının başına kadar bizleri etkisi altına alıyor. İletişim problemleri yaşayabileceğimiz, teknolojik aletlerin bizleri yarı yolda bırakabileceği bu haftada internet alışverişlerine dikkat etmekte fayda var. Ayrıca yeni anlaşma ve sözleşmelere de ara vermelisiniz. 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle ani kararlar, beklenmedik gelişmeler etkili oluyor. Peki yeni haftada 12 burcu neler bekliyor? 19-25 Ekim haftalık burç yorumlarıyla ilgili detaylar haberimizde…

        2

        KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Kendinizi geliştirdiğiniz, maddi meselelere odaklanacağınız bir haftadasınız sevgili Koç burçları. Ancak geçtiğimiz hafta başlayan Merkür retrosu devam ederken, maddi konularda zorluk yaşamanız olası… Para ile ilgili konularda istediğiniz verimi alamayacağınız ya da elinizdeki paranın çabuk biteceği bir süreç. 23 Ekim'de Güneş’in Akrep burcuna geçişiyle maddi meselelerle ilgili ani durumlar olabilir. Ufak bir kazanç elde edebilirsiniz. Merkür gerilemesinde gelirleri idareli kullanmanızda fayda var.

        3

        BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Enerjinizin geçtiğimiz haftalara göre biraz daha düşük olduğu bir haftadasınız sevgili Boğa burçları… Keyfinizin yerinde olmama sebebi ise kariyerde yaşadıklarınız. Çalışmayı seven, görevlerini yerine getirmekten mutluluk duyan Boğalar etrafındaki haksızlıklar nedeniyle şevklerini kaybediyor. Üstelik artan iş yoğunluğu daha da kabuğunuza çekilmenize neden oluyor. Retro zamanı sizi mutlu edecek aktivitelere yönelmenizde, sıkıntınız nedeniyle yeme içmeye ağırlık vermemenizde fayda var. 23 Ekimde Güneş’in Akrep burcuna geçişiyle ani kararlar almamaya dikkat.

        4

        İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Stresli ve yorucu bir haftaya merhaba diyorsunuz sevgili İkizler burçları… İşlerin sırtınıza binmesi, bir de üzerine Merkür retrosunun devam etmesi isyan etmenize neden olabilir. Olması gerekenden fazla tepkiler vererek kariyerde zorlukları artırabilirsiniz. Hem özel hayatınızda hem iş yaşamınızda daha sakin ve tutarlı hareket etmenizde fayda var. 23 Ekim'de Güneş Akrep burcuna geçti. Stresinizi daha iyi kontrol edebileceksiniz ve sorunlara akılcı çözümler bularak yolunuza devam edeceksiniz

        5

        YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Hem özel hayatınızda hem de kariyerde dalgınlığınızın arttığı bir haftadasınız sevgili Yengeç burçları… Bu aralar sosyalleşmek yerine kendi kendinize bir şeyler yapmak isteyecek ve sık sık geçmişi yad edeceksiniz. Aşk ve ilişkilerde duygusal bir döneme giriyorsunuz. Partnerinizin bir dediğini iki etmeyeceksiniz. Yalnızsanız da eski ilişkinize dönmek isteyeceksiniz. Ancak Merkür retrosu devam ederken eski ilişkiler pek yararınıza olmayacaktır. 23 Ekim’de Güneş’in Akrep burcuna geçişiyle keskin kararlar alabilirsiniz.

        6

        ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Ev ve ailenize zaman ayıracağınız bir haftadasınız. Merkür retrosu devam ederken ev içinde birtakım stresli konuşmalar yapılabilir. Eşinizin işiyle ilgili haberler alabilirsiniz. Ayrıca içinize attığınız sıkıntılar rahatsızlıklar doğurabilir. Daha planlı ve sakin ilerlemekte fayda var. Bunun yanında bu aralar, giderlerinizde büyük artış var. Pandemi dönemini evde geçiren, evden çalışan Aslan burçları kendilerini alışverişe verebilir. 23 Ekimde Güneş’in Akrep burcuna geçişiyle ani bitişler ve başlangıçlar meydana gelebilir.

        7

        BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Yeni projeler ve yatırımların ayağınıza geleceği bir haftadasınız sevgili Başak burçları… Ancak kariyer konularının ağırlıkta olduğu yeni haftada yeni anlaşmalardan, girişimlerden kaçınmanız gerekiyor. Merkür retrosu devam ederken, eğer yapabiliyorsanız projelerinizi ertelemenizde fayda var. 23 Ekim’de Güneş’in Akrep burcuna geçişiyle düşüncelerinizi daha net bir biçimde ifade edebileceksiniz. Ayrıca ani durumlar söz konusu olabilir. Soğukkanlılığınızı korursanız süreçten güçlü bir şekilde çıkacaksınız.

        8

        TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Bu hafta maddi konularda dengeyi tutturmakta zorlanabilirsiniz sevgili Terazi burçları… Merkür retrosu devam ederken son dakika harcamalar, tadilatlar, ya da alışveriş cebinizi yorabilir. 3 Kasım’a kadar maddi konularda dişinizi sıkmanızda fayda var. Ancak kariyerdeki yükseliş giderleri biraz da olsa unutturacak… Yaptıklarınızla, işlerinizle konuşulacağınız bu dönemde büyümeye gidebilirsiniz. 23 Ekim’de Güneş’in Akrep burcuna geçişiyle finansal konularda işleri toparlayabilirsiniz.

        9

        AKREP VE YÜKSELEN AKREP BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Geçtiğimiz hafta burcunuzda gerileyen Merkür, enerjinizi düşürmüştü sevgili Akrep burçları… Ancak hiçbir şey yapmama isteğiniz bu hafta azalıyor… 23 Ekim’de Güneş’in burcunuza geçişiyle kendinize gelmeye başlıyorsunuz. Kariyerde konuşulacak kararlar veriyorsunuz. Eğer iletişim, medya, basın yayın, halkla ilişkiler konularıyla ilgileniyorsanız güzel haberler alabilirsiniz. Ancak Merkür retrosu devam ederken birlikte çalıştığınız insanların üzerine gitmemenizde fayda var.

        10

        YAY VE YÜKSELEN YAY BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinin ön planda olduğu bir haftadasınız sevgili Yaylar… Uzun süredir ilişkilerde belirsizlik durumu hakimse ani kararlar vermeniz olası. Ayrıca gizli bilgiler de açığa çıkabilir. Ancak Merkür gerilemesi devam ederken ani bitişler yapmamaya özen göstermelisiniz. 23 Ekim’de Güneş’in burcunuza geçişiyle var olan problemlere akılcı çözümler bulacaksınız. Ev ya da kariyerde yaşadığınız stres de azalıyor.

        11

        OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Çalışmayı ve disiplini seven Oğlak burçlarının canları hiçbir şey yapmak istemiyor… Kafa olarak yoğun ve yorgun olduğunuz bu dönemde, Merkür gerilemesinin de etkisiyle kabuğunuza çekilmek isteyeceksiniz. Enerjinizi toplamak için kendinize zaman tanımanız gerekiyor. Aşkta ve ilişkilerde ciddi beraberlikler bir karar aşamasına giriyor. Bu dönemde evlilik kararı da alabilir, ilişkinizi bitirmek isteyebilirsiniz. 23 Ekim’de Güneş’İn Akrep burcuna geçişiyle sosyalleşiyor ve yeni insanlarla tanışıyorsunuz. Ancak yalnızlar şu sıralar yeni bir beraberliğe adım atmamalı.

        12

        KOVA VE YÜKSELEN KOVA BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Herkesten her şeyden uzak durmak isteyeceğiniz ve iç sesinizi dinleyeceğiniz bir haftaya giriyorsunuz sevgili Kovalar… İşi daha geri plana atıp kendinizi geliştirmek için yeni bir kursa, hobiye ya da kitaba başlayabilirsiniz. Merkür retrosu devam ederken, ne yapacağınıza karar veremeyebilir, ufak kazalara davetiye çıkarabilirsiniz. 23 Ekim’de Güneş’in Akrep burcuna geçişiyle çabasız başarı ya da kazanç elde edemeyebilirsiniz. Ancak elde edeceğiniz başarının sizi ve başlarını çok gururlandıracağını bilmelisiniz.

        13

        BALIK VE YÜKSELEN BALIK BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Sık sık geçmişe dalıp gideceğiniz ve dalgın olduğunuz bir haftadasınız sevgili Balık burçları… Üstelik iş yoğunluğunuz yavaş yavaş artıyor ve içinizden çalışmak gelmiyor açıkçası… Merkür retrosu devam ederken, kendi kabuğunuza çekilme isteğiniz ve şüphe eğiliminiz artıyor. 23 Ekim’de Güneş’in Akrep burcuna geçişiyle karşınızdakilerle tersleşebilirsiniz. Patronlarınıza ya da birlikte çalıştığınız insanları tersleyebilirsiniz. Daha sakin davranmanızda fayda var.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ