Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Mertens sahalara ne zaman dönecek? Galatasaray haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Süper Lig'in lideri Galatasaray, cuma günü karşılaşacağı Arabam.com Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılarda, bu maç öncesi Dries Mertens'in tedavisi devam ediyor.

        2

        35 yaşındaki oyuncunun, 1-2 gün içinde takımla çalışmalara başlaması planlanıyor. Galatasaray'ın, Antalya kampına katılan Belçikalı futbolcu bireysel olarak çalışmıştı.

        3

        İstanbul'da da takımla birlikte antrenmana katılmayan tecrübeli oyuncunun, tam olarak hazır olmadan riske edilmeyeceği öğrenildi.

        4

        Sarı-kırmızılılar, Kasımpaşa maçında Mertens'in yokluğunda forvet arkasında Juan Mata'yı kullanmıştı. İspanyol futbolcunun da sakatlanmasının ardından, o bölgede zorunlu bir değişiklik olacak. Teknik direktör Okan Buruk'un, Konya deplasmanında Nicolo Zaniolo'ya şans verebileceği ifade edildi.

        5

        Galatasaray, Konyaspor maçında savunma tandemini de değiştirecek. Sarı kırmızılılarda, kart cezalısı Victor Nelsson yerine Kaan Ayhan'ın stoperde görev yapması bekleniyor.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ