Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Merve Boluğur sonunda maskeyi taktı! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Ünlü oyuncu Merve Boluğur, pandemi döneminde maske kuralına uymadığına ilişkin haberlerle birçok kez gündeme gelmişti. Geçtiğimiz haftalarda, "Benden hastalık değil, sağlık geçer" sözleriyle de çok konuşulan Boluğur, Nişantaşı'nda objektiflere takıldı.

        2

        "HAVAMDA DEĞİLİM"

        Boluğur burnunu açıkta bıraksa da kez maskesini taktı. Muhabirlerin sorularını, "Bugün havamda değilim" diyerek geri çeviren oyuncu ardından hızlı adımlarla yoluna devam etti.

        3

        "BENDEN SAĞLIK GEÇER"

        Ünlü oyuncu, geçtiğimiz hafta "Ben sağlıklı biriyim, Allah daim etsin, sağlık ondan gelir, bu düşüncedeyim. Dolayısıyla bu bakış açısıyla değerlendiriyorum, sağlıklı bir şekilde yaşam sürüyorum geçse bile benden sağlık geçer." açıklama yapmıştı. Boluğur'un bu sözleri uzun süre konuşulmuştu.

        4

        "DOĞUŞTAN SOSYAL MESAFELİYİM"

        Boluğur, daha önce de “Mesafeleri olan bir insanım. Doğuştan sosyal mesafem olduğu için maske takmıyorum. Mesafeli olduğu kadar eğlenceli bir tarafım da var. O yüzden dengelediğimi düşünüyorum. Biraz daha kendime bir şeyler katmaya çalışıyorum.” ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ