Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Merve Kült filmi konusu nedir ve gerçek hikaye mi, uyarlama senaryo mu? Netflix filmi Merve Kült oyuncuları kimler ve nerede çekildi?
        1

        Yönetmenliğini Cemal Alpan, senaristliğini ise Ceylan Naz Baycan'ın üstlendiği Netflix'in yeni Türk filmi Merve Kült, geçtiğimiz gün itibariyle gösterime girdi. Sinemaseverlerin bir süredir heyecanla beklediği filmin konusu, oyuncuları ve ayrıntılarını bir araya getirdik!

        2

        MERVE KÜLT FİLMİ KONUSU NEDİR?

        Merve, moda düşkünü, özgün ruhlu genç bir kadındır. Bir gün evinden çıkarılma durumuyla karşı karşıya kalan Merve’nin para bulması gerekir. Bu durum üzerine Merve, paza kazanma umuduyla bir flört uygulaması geliştirir. Ama çekici patronunun onunla ilgili bambaşka planları vardır.

        3

        MERVE KÜLT FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

        Netflix'in bu hafta izleyicilerin karşısına çıkan yeni Türk filmi Merve Kült'ün başrollerini Ahsen Eroğlu ile Ozan Dolunay paylaşıyor. İşte filmin diğer oyuncuları;

        Zuhal Olcay

        Ferit Aktuğ

        Olgun Toker

        Ahu Yağtu

        Arif Pişkin

        4

        MERVE KÜLT NEREDE ÇEKİLDİ?

        Kısa sürede büyük ilgi çeken Merve Kült filminin çekimleri, İstanbul'un tarihi semtlerinden Beyoğlu'nda gerçekleştirildi.

        5

        MERVE KÜLT GERÇEK HİKAYE Mİ, UYARLAMA MI?

        Merve Kült filmi, 2019 yılında yayınlanan Ceylan Naz Baycan'ın Merve Kült-Bir Çöküş ve Diriliş Öyküsü adlı romanında uyarlanmıştır.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ