Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu Meteoroloji'den son dakika! İstanbullular bu günlere dikkat! (Hava durumu 25 Mayıs)
        1

        Ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzey ve batısı, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun doğusu, Zonguldak, Bartın, Artvin, Malatya ve Adıyaman çevreleri ile Bayburt'un doğu kesimlerinin aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

        2

        Yağışların; öğle saatlerinden sonra İç Ege, Bilecik, Eskişehir, Kars ve Ardahan çevreleri ile Erzurum'un doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2.) olması bekleniyor. İstanbul'da ise hava durumu şu şekilde...

        3

        Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son dakika uyarısında, Karabük çevrelerinde bugün akşam saatlerine kadar yere olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

        4

        Eskişehir, Kütahya ve Afyonkarahisar'da bugün kuvvetli ve gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi.

        5

        Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Eskişehir ve Kütahya'da 13.00-20.00, Afyonkarahisar'da ise 12.00-20.00 saatleri arasında kuvvetli ve gök gürültülü sağanak beklendiği belirtildi.

        6

        Açıklamada, vatandaşlara sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ile ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.

        7

        Marmara Bölgesi genelinde aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak görüleceği tahmin ediliyor. Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bölgede sıcaklık mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde seyredecek.

        8

        Parçalı çok bulutlu havanın hakim olacağı bölge genelinde, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Bölgede rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu (poyraz) yönlerinden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli (30-50 km/s) eseceği öngörülüyor.

        9

        İstanbul'da bugün parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı havanın hakim olması bekleniyor.