Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Michael Jackson'ı yeğeni Jaafar Jackson canlandıracak - Magazin haberleri
        1

        2009’da hayatını kaybeden Michael Jackson'ın biyografi türündeki filmin çekimlerinin başlayacağı açıklanmıştı. Filmin yönetmen koltuğunda Antoine Fuqua'nın oturacağı belirtilmişti.

        Jackson'ın yaşamını konu alacak filmde ünlü ismi canlandıracak kişi belli oldu. Projede Michael Jackson'a, ünlü şarkıcının yeğeni Jaafar Jackson hayat verecek.

        2

        "ONUR DUYUYORUM"

        Konuyla alakalı sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan 26 yaşındaki Jackson, "Amcamın hikayesini hayata geçirmektenonur duyuyorum. Dünyanın her yerindeki tüm hayranlara; yakında görüşürüz" şeklinde konuştu.

        Jaafar Jackson, Michael Jackson'ın şarkıcı olan erkek kardeşi Jermaine Jackson'ın oğlu...

        3

        'Michael' adını taşıyacak filmin yönetmeni Antoine Fuqua ise, "Michael olarak Jafaar Jackson'ı duyurmaktan gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

        Yapımlarıyla birçok ödül alan Fuqua, ilk olarak başrolünde Denzel Washington'ın oynadığı 'Traning Day' adlı yapımla adını duyurmuştu. Antonie Fuqua, yine başrolünde Denzel Washington'ın rol aldığı 'Equalizer' film serisiyle de başarısını devam ettirmişti.

        4

        'POP'UN KRALI'

        Jackson ailesinin dokuz çocuğunun yedincisi olarak dünyaya gelen Michael Jackson, babasının kurduğu 'Jackson 5' grubunda 1964 yılında henüz 6 yaşındayken müzik yaşamına atılmıştı.

        Daha sonra 'Off the Wall' (1979), 'Thriller' (1982), 'Bad' (1987), 'Dangerous' (1991), 'HIStory' (1995) gibi milyonlarca satan solo albümlere imza atan Jackson, büyük bir şöhret kazanmış ve “Popun Kralı” olarak anılmaya başlanmıştı.

        5

        Albümleri tüm dünyada 140 milyon üzerinde satan Michael Jackson, sadece stüdyo albümleri olarak 125 milyon albüm satışıyla stüdyo albümleri dünyada tüm zamanların en çok satmış müzisyeniydi.

        Jackson, tamamen kendine ait dans tarzıyla dansa yeni bir soluk getirmiş ve herkesi etkilemişti.

        Dünyaca ünlü R&B kliplerindeki birçok dans hareketinin orijnali dünyanın en iyi dansçılarından biri olarak gösterilen Michael Jackson'a aittir.

        6

        KURTARILAMADI

        Michael Jackson, 25 Haziran 2009 günü Los Angeles'taki evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu koma hâlinde hastaneye kaldırılmış fakat kurtarılamamıştı.

        Fotoğraflar: Splash News, Depo, Photos, Instagram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ