Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Milli Piyango'da gelenek normale döndü!

        Milli Piyango'da geçen sene 70 milyon liranın isabet ettiği tam biletin sahibi ortaya çıkmayınca, gözler bu seneki çekilişteydi.

        Heyecanla takip edilen çekilişte ise2020 Milli Piyango büyük ikramiyesi çeyrek bilete çıktı. Bu sene kazandıran rakamlar da "1358490" oldu. 80 milyon liralık ikramiye de dörde bölündü.Büyük ikramiye kazanan biletin sevk edildiği il ve ilçelerin de Bursa, Gaziantep, İstanbul veİzmir olduğu açıklandı.

        MİLLİ PİYANGO BİLET SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

        Peki bu yıl en çok kazandıran rakamlar hangileri oldu?

        Kenan Butakın'ın haberine göreNimet Abla Piyango Bayii sorumlularından Enes Yılmaz, bu yıl en çok kazandıran numaraların 9,7 ve 2 olduğunu açıkladı.

        REKLAM

        'TAM BİLETLERİ MADDİ DURUMU İYİ OLANLARTERCİH EDİYOR'

        Yılmaz, geçtiğimiz yıl ortaya çıkmayan tam bilet talihlisi hakkında da değerlendirmelerde bulunarak "Muhtemelen durumu iyi olan bir kişi satın aldı. Tam biletleri genellikle durumu daha iyi olan kişiler satın alıyor. Biz kendi aramızda zatenbu kişinin bileti çok önemsemediğini ve bileti kaybettiğini konuşuyoruz" diye konuştu.

        'ÇEYREK BİLETE ÇIKMASI BİZİ MUTLU ETTİ'

        Geçtiğimiz yıla kadar 20 yıllık bir geleneğin bozulduğuna da dikkat çeken Yılmaz, "2019'akadar 20 yıl boyunca tam bilete ikramiye isabet etmemişti. Geçtiğimiz yıl hepimiz için sürpriz oldu. Bu aslındaMilli Piyango satışları için iyi olmadı ve satışları da etkiledi.Geçtiğimiz yıl ikramiye tam bilete isabet ettiği için bu yıl daha çok tam bilete rağbet vardı. Öyleki dün saat 15.00 civarında tam biletler bizde tükendi. Çeyrek biletler ise saat 18 civarında ancak tükenebildi. 2020 ikramiyesinin çeyrek bilete çıkması da bizleri mutlu etti. Büyük ikramiye çeyrek bilete çıkınca satışlarda da ciddi oranda artışlar yaşanacak" şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ