Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Milli Takım'ın Hollanda maçı muhtemel 11'i (Türkiye Hollanda maçı) - Futbol Haberleri
        1

        Millilerin, 2022 Dünya Kupası macerası başlıyor... Katar'da düzenlenecek Dünya Kupası'na katılabilmek için elemelerde Hollanda, Norveç, Letonya, Karadağ ve Cebelitarık ile mücadele edeceğiz.

        2

        Daha önce 1954 ve 2002 yıllarında Dünya Kupası'na katılan A Milli Takım, aynı başarıyı 3. kez tekrarlamak amacıyla eleme maçlarında sahaya çıkacak.

        3

        A Milli Futbol Takımımız, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu ilk maçında bugün Hollanda'yı konuk edecek. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak mücadele 20.00'de başlayacak ve TRT 1'den naklen yayımlanacak. Müsabakada, İngiltere Futbol Federasyonundan hakem Michael Oliver düdük çalacak.

        4

        A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu ilk maçında karşılaşacağı Hollanda ile tarihte 13. kez rakip olacak. İki ülke A milli futbol takımları arasında ilki 1958'de olmak üzere geride kalan 12 maçtan 3'ünü Türkiye, 5'ini Hollanda kazandı, 4 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Bu müsabakalarda Türkiye'nin 9 golüne, Hollanda 13 golle cevap verdi.

        5

        A Milli Futbol Takımı, Hollanda karşısında son maçını 6 Eylül 2015'te oynadı. 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanan maçı ay-yıldızlı ekip, 3-0 kazandı.

        6

        Şenol Güneş yönetimindeki Millilerin, Hollanda karşısına şu 11'le çıkması bekleniyor: