Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Miray Akay ile Erdem Şanlı nişanlandı! - Magazin haberleri
        1

        Bir dijital platformda yayınlanacak olan 'Limit' dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Miray Akay (21) ile Erdem Şanlı (24), aşk yaşamaya başladı.

        2

        Dizi setinde tanıştıktan sonra yeni bir ilişkiye başlayan Akay ile Şanlı'nın evlilik yolunda ilk adımı attığı konuşuluyor.

        3

        tv100'ün haberine göre; Balıkkesir'de yapılan çekimler sırasında yakınlaşan ikili, birlikteliklerini nişan yüzüğüyle taçlandırdı.

        4

        AŞKLARINI İLAN ETTİLER

        Evlilik planları yaptığı konuşulan Miray Akay ile Erdem Şanlı, ilişkilerini sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla ilan etti.

        5

        DAHA ÖNCE DE NİŞANLANMIŞTI

        Öte yandan 'Güneşin Kızları' dizisiyle ünlenen oyuncu Miray Akay, 2019' da da 4 yıl aşk yaşadığı oyuncu Atilla Doğukan Türkyılmaz nişanlanmıştı.

        6

        MUTLULUĞU KISA SÜRDÜ

        Mutluluğunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla duyuran Akay, "Bu mutlu günümüzde yanımızda olan aile büyüklerimiz başta olmak üzere, yanımızda olamayıp tebriklerini ve güzel dileklerini ileten bütün tanıdıklarımıza ve takipçilerimize çok teşekkür ederiz. Biz dört yıllık bir birlikteliğin ardından birbirimize söz vermeyi bırakıp sözlenmeyi seçtik, ailelerimiz de uygun gördüler." ifadelerini kullanmıştı.

        Ancak ikili kısa bir süre sonra yollarını ayırmıştı.

        7
        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ